POPRAVILI DOJAM: / Pogledajte kako su Messi i društvo slomili branitelje naslova

Image
Foto: AFP

Nogometaši Argentine pobijedili su Urugvaj s 1:0, a istim je rezultatom Paragvaj nadigrao Jamajku u utakmicama 2.

17.6.2015.
11:42
AFP
VOYO logo

Pobjednički pogodak u La Sereni postigao je Sergio Agüero u 56. minuti. Zabaleta je ubacio s desne strane na rub peterca, gdje je pravovremeno ušao Agüero i sjajno u padu glavom pogodio bliži kut urugvajskog vratara Muslere.

Veliki promašaj Rolana

Argentinci, koji su u 1. kolu odigrali samo 2:2 protiv Paragvaja, bili bolja momčad u ovoj utakmici, ali i branitelji naslova Urugvajci su imali nekoliko dobrih prilika za pogodak. Najbolju je u 75. minuti propustio Diego Rolan kad je argentinski vratar Romero kratko odbio loptu nakon šuta Pereire. Rolan natrčao, ali je s pet metara prebacio nebranjena vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Antofagasti je Paragvaj svladao Jamajku s minimalnih 1:0, a pogodak vrijedan tri boda postigao je Edgar Benitez u 36. minuti, nakon velike pogreške vratara Jamajke koji je istrčao na 20 metara i glavom odbio loptu ravno prema natrčalom Benitezu, a ovaj se odlično snašao i koljenom uspio prebaciti nesretnog Duwaynea Kerra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina i Paragvaj na vrhu

Argentina i Paragvaj su nakon dva kola vodeće momčadi u skupini B sa po 4 boda, Urugvaj ima 3, a Jamajka je bez bodova. U četvrtfinale će se plasirati po dvije prvoplasirane reprezentacije iz triju skupina, te dvije najbolje trećeplasirane momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo