Ponudili 6 milijuna eura za novu zvijezdu Vatrenih

Vodeći sastav Bundeslige Borussiju iz Dortmunda tek nekoliko bodova dijeli od naslova prvaka pa su čelni ljudi kluba odlučili odmah početi slagati momčad za Ligu prvaka.

20.4.2011.
19:58
VOYO logo

Nijemci su za mladića koji je zablistao u hrvatskom dresu protiv Francuske uputili službenu ponudu na adresu belgijskog Bruggea u iznosu od 6 milijuna eura, prenosi njemački Bild.

Izbornik VatrenihSlaven Bilić nije krio oduševljenje što je jedan ugledni njemački klub zainteresiran za njegovog izabranika:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trenutno ne mogu zamisliti bolji klub za njega. On se savršeno uklapa u Borussijinu mladu momčad i siguran sam da bi Ivan vrlo brzo postao ključan igrač trenera Jürgena Kloppa", izjavio je Bilić te nastavio hvaliti novopečenog reprezentativca:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivan je izuzetno talentiran nogometaš kojeg su u reprezentaciji ostali dečki prihvatili kao da je tu već dugi niz godina. Izvrstan je tehničar, dobar je u skoku i igra podjednako dobro s obje noge", zaključio je hrvatski izbornik.

Inače, Perišićev napadački učinak govori sam za sebe. Ove je sezone ofenzivni veznjak Club Bruggea postigao čak 16 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac je ugovorom vezan za belgijski klub do ljeta 2015. godine, a na službenu ponudu dortmundske Borussije tek se treba očitovati vodstvo Club Bruggea.

Vezani članci:

arti-201101220155006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo