SPECIJALNO VJENČANJE /

Ponosni Jose Mourinho otpratio kći do oltara pa se 'razbacao' na hitove 80-ih

Image
Foto: Profimedia

Čini se da je datum Matildinog vjenčanja savršeno dogovoren kako bi njezin otac mogao biti tamo

14.10.2024.
20:39
Profimedia
VOYO logo

Kći Josea Mourinha, Matilde u subotu se vjenčala sa svojim zaručnikom Dannyjem Grahamom na raskošnoj ceremoniji u Portugalu.

Image
'DIO IGRE' /

Objavljene uznemirujuće fotografije razbijene krvave glave Ibrahimovića: Nitko ne zna što se dogodilo

Image
'DIO IGRE' /

Objavljene uznemirujuće fotografije razbijene krvave glave Ibrahimovića: Nitko ne zna što se dogodilo

Influencerica (28) je rekla 'Da' na obiteljskoj farmi u Azeitaou pred 300 članova njihove obitelji i prijatelja, piše Marca te dodaje kako je njezin otac (61) dan prije vjenčanja organizirao večeru za 80 uzvanika u Kući muzeja José Maria da Fonseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bračni par se oglasio na svojim društvenim mrežama kako bi podijelio neke od detalja raskošne svadbe, a par je viđen kako dijeli svoj prvi zajednički ples kao muž i žena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tako sam sretna da svi moji prijatelji i obitelj mogu zajedno slaviti na istom mjestu. Dan može biti savršen koliko god sanjate, ali ako ljudi s kojima biste ga htjeli podijeliti nisu tu, onda se ne isplati", izjavila je Matilde.

Jedina kći Josea i njegove supruge Matilde Faria, također je dodala: 'Očito, ne želim da pada kiša.'

Jose još nije govorio o vjenčanju svoje kćeri, ali još 2022. je spominjao svoje iščekivanje da postane baka i djed. Priznao je da bi obogatio kolekciju tetovaža kada bi dobio unuka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jose je već imao natpise na gornjoj desnoj ruci trofeja Lige prvaka u sendviču između kupa Europske lige i Europske konferencijske lige. Odlučio se za dizajn nakon što je postao prvi menadžer koji je osvojio sva tri trofeja, nakon što je osvojio inauguralnu Konferencijsku ligu s prethodnom ekipom Romom 2022. godine.

Govoreći o svojim planovima da se još tetovira, rekao je: 'Ovu sam svima obećao. Ideja je bila napraviti jedinstvenu tetovažu koju samo ja mogu imati: tri osvojena europska kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sljedeći bih mogao dobiti ako moj sin ili kći imaju djevojčicu ili dječaka; to bi bio poseban dar, a tetovaža bi mogla biti lijep način da se to proslavi."

Image
Foto: Instagram

Čini se da je datum Matildinog vjenčanja savršeno dogovoren kako bi njezin otac mogao biti tamo i otpratiti je do oltara. Druga međunarodna pauza ove sezone započela je 6. listopada i završava 14. listopada, omogućujući Joseu da bude siguran da će biti tamo za veliki dan svoje kćeri.

Jose se na vjenčanju opustio i rasplesao uz hitove 80-ih te uživao kao ponosni otac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

POGLEDAJTE VIDEO: Dojmovi navijača nakon dramatične pobjede Hrvatske: 'Moglo je i bolje, nikad nije laganica'

Otkucaji srca
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo