Ponos Dalmacije: Hajduk - Dinamo 7:1!

Kadeti i juniori Dinama i Hajduka odmjerili su snage u Splitu, a Zagrepčani su kućama otišli pognute glave.

2.10.2011.
19:48
VOYO logo

Sada je u prvenstvu Hrvatske Hajduk u obje konkurencije uvjerljivo prvi na tablici. Kadeti su s 3:0 pobijedili Dinamo, a dvostruki strijelac bio je Tonči Mujan, dečko kojemu proriču veliku budućnost. Jedan pogodak postigao je Ante Kušeta.

Pred tisuću gledatelja u Poljudu, Hajdukovi su se kadeti doslovno poigravali s Dinamom u drugom poluvremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično je bilo i u susretu juniora, koji je završio pobjedom domaćina od 4:1. Zagrepčani su bolje otvorili utakmicu i pogotkom Čakaruna poveli s 1:0, no to je bilo sve od Dinama.

Vrlo brzo poravnao je Tomičić, u vodstvo je Bijele doveo kapetan Josip Radošević, a na 3:1 povisio je Miro Kovačić. Krasnu Hajdukovu priču pogotkom za konačnih 4:1 zaključio je Tomislav Kiš, dečko koji je ovog ljeta stigao u Poljud iz Croatije Sesvete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Kiš je bio prvo ime utakmice, iznudio je dva jedanaesterca, pored njega se razvikani Dino Špehar nije ni vidio, zamijenjen je na poluvremenu.

Dvoboji Hajduka i Dinama privukli su brojna poznata imena, u Poljud su svratili nekadašnji reprezentativci Boris Živković i Mario Stanić, bili su tu Ivan Gudelj i Zoran Vulić, utakmice nije propustio pogledati ni Hajdukova predsjednik Hrvoje Maleš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi su u splitskim redovima sijali su od sreće, a direktor omladinske škole Hajduka Ivica Matković jednostavno je blistao.

"Sada se vidi da smo Dinamo ne stigli, već i prestigli. Najvažnije je da izbrusimo ove dijamante koje imamo i iz svake generacije stvorimo barem trojicu za prvu momčad", rekao je Matković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109300376006 arti-201110010686006 arti-201109291369006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo