Ponekad iritira sve oko sebe, ali za ovaj je potez Mourinho zaslužio naklon!

Menadžer Chelseaja Jose Mourinho često svojim bezobraznim ponašanjem i provokacijama iritira suparnike i sve obožavatelje nogometa.

13.2.2015.
6:30
VOYO logo

Prije nekoliko je dana, podsjetimo, šestogodišnji navijač Aston Ville Jude Branson poslao pismo Mourinhu u kojem ga je zamolio da dođe za trenera kluba iz Birminghama i spasi ga od ispadanja iz Premierlige.

"Dragi gospodine Mourinho. Zovem se Jude. Imam šest godina i navijam za Aston Villu. Vi ste moj omiljeni trener. Molim vas, možete li doći za trenera u Villu i povesti Diega Costu sa sobom? Treba nam pomoć. Hvala vam", napisao je maleni navijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu je Aston Villa smijenila neuspješnog trenera Paula Lamberta, ali na Judeovu žalost, Mourinho ipak ne dolazi u Birmingham. A ni Diego Costa baš nije pohitao na Villa Park. No, preslatki klinac je za svoju gestu koja je oduševila Englesku ipak dobio određenu satisfakciju - stigao je odgovor od Mourinha!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Judea je dočekalo lijepo iznenađenje kad se u četvrtak vratio iz škole. Jose je na njegovo ime poslao potpisanu fotografiju. Uokvirit ćemo je i staviti u Judeovu sobu. Lijepo je znati da je njegovo pismo pročitano, a možda je čak i zasadilo sjeme u Mourinhovu glavu koje će ga jednog dana dovesti u Villu. U svakom slučaju, ovo je sjajan način da se okonča nekoliko briljantnih dana u Judeovom životu", ispričao je za Birmingham Mail dječakov otac.

Ne bismo se baš kladili da će Mourinho jednog dana doći u Villu, ali lijepo je da se ni tata Branson ne ustručava sanjati…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo