PONAJBOLJI IGRAČ HNL-A USKORO U DRESU VATRENIH? HOO / podržao dodijeljivanje državljanstva talentiranom Španjolcu

Image

HOO je podržao prijedlog HNS-a o dodijeli državljanstva Daniju Olmu

3.9.2018.
18:06
VOYO logo

Do kraja lipnja ove godine hrvatski su sportaši osvojili okruglih 100 medalja i još 123 puta bili u rasponu od 4. do 8. mjesta, nastupivši na 47 SP-a, 111 EP-a te još 200-tinjak drugih međunarodnih natjecanja, rečeno je ponedjeljak na 19. sjednici Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora.

Govoreći o izvršenju Programa javnih potreba sporta državne razine i Financijskog izvješća o poslovanju olimpijske udruge u prvih šest mjeseci ove godine istaknuto je da priljev novčanih sredstava u HOO nije uvijek bio u redovitoj dinamici, a realizirano je 47,75 posto planiranih godišnjih prihoda. Prenamjenu novčanih sredstava iz redovnog programa za 2018. godinu zatražila su tri nacionalna sportska saveza i odlučeno je da se udovolji zahtjevima vaterpolskog, jedriličarskog i atletskog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Državljanstva za Olma i Patricka Foxa

Članovi Vijeća potvrdili su i oba zahtjeva za davanje pozitivnog mišljenja HOO-a za prijam u hrvatsko državljanstvo stranih sportaša i to za nogometaša GNK Dinama Daniela Olma i hokejaša na ledu, medveščakovca Aarona Patricka Foxa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmo je 20-godišnji napadački veznjak za kojeg se već sada smatra da je jedan od najboljih igrača HNL-a, a lani je u dresu Dinama postigao osam pogodaka i tome dodao šest asistencija. Za Modre igra od 2014., kada je došao iz juniorske momčadi Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo