POMOĆ ZA MESSIJA STIŽE IZ MAKSIMIRA? / 'Barcelona ga želi i ovaj put je konkretnija i spremna platiti veliku odštetu'

Image
Foto: PIXSELL

Četiri godine igranja u Dinamu učinile su ga boljim igračem

15.11.2018.
16:49
PIXSELL
VOYO logo

Godine 2014., kao 15-godišnjak Dani Olmo napravio je nesvakidašnji potez, ostavio generaciju Barceloninih nogometaša kojima je bio kapetan i odvažio se na avanturu života dolaskom u maksimirski Dinamo. Hrabrost i viziju tu je pokazao njegov otac Miquel, nogometni trener koji je uočio priliku da sina stavi u okruženje u kojem će se nastaviti razvijati. Na primjeru mladog Olma jasno je da je taj potez bio ispravan jer – Barcelona se javila i pokazala interes da ga vrati.

Potvrdio je to u razgovoru za Sportske novostiJanko Janković, umirovljeni hrvatski napadač kojeg s Miquelom Olmom veže prijateljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL

Dani Olmo

Klupa nije dobar izbor

"Znam da ga Barcelona stalno pomno prati i da ga je već pokušavala vratiti, ali nisu bili spremni platiti odštetu kakvoj se Dinamo nadao. Nisam se još čuo s Miquelom, ali neki moji prijatelji iz Barcelone kažu mi da ga Barcelona doista pokušava vratiti, ali da je ovaj put konkretnija i spremna platiti veliku odštetu. Nažalost, ne znam o kojoj se svoti radi, ali ljudima iz kluba jasno je da Dani ima veliku vrijednost na tržištu. Doduše, Barceloni odšteta od nekih 15 ili 20 milijuna eura sigurno nije problem ako u Daniju vidi igrača za Barcelonu.", tvrdi Janković.

Kaže i da je obitelj Olmo jako oprezna 'po tom pitanju, jer svjesni su da je jako privlačno potpisati za Barcu, ali i da im se lako može dogoditi sjedenje na klupi ili na tribinama'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo