HAJDUK TUŽI HNS ZBOG SUDAČKIH POGREŠAKA: / Poljud uzvraća udarac! Splićanima je prekipjelo

Image
Foto: PIXSELL

Tužba protiv HNS-a traženje je novčane zadovoljštine

31.5.2018.
16:13
PIXSELL
VOYO logo

Hajduk priprema tužbu protiv HNS-a, angažirali su već i odvjetnike koji će sastaviti taj dokument i tražiti obeštećenje zbog svih sudačkih pogrešaka koje su se zadnjih godina sručile na račun Hajduka, javlja Slobodna Dalmacija.

ŠTIMAC ZA NET.HR: ‘To što se događa je anomalija i metastaza. Potrebno je mijenjati čelne ljude Saveza, obrisali su pod s nama’

Spomenuti dalmatinski dnevnik koji izlazi na nacionalnoj razini, ističe kako je tužba protiv HNS-a traženje novčane zadovoljštine, odaslat će se u kancelariju UEFA. Čini se kako je Splićanima prekipjelo, pa su odlučili "naplatiti" svoje...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon različitih studija koje su milom ukazivale na problem odnosa HNS-a prema "bijelima" sad su se odlučili na korak – silom.

"Dali su sebi truda i sastavili su pravi film "sudačke tragike", koji obrađuje sve sudačke pogreške što su se sručile na štetu Hajduka zadnjih sezona. Elaborat nakaradnog suđenja i sudačkih odluka koje su Hajduku oduzimale bodove, a time mu kao dioničkom društvu počinile i materijalnu štetu sastavljen je ne samo da se još jednom pokaže sve to širokoj javnosti, nego i da se potkrijepi tužba kontra HNS-a", piše Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo