Poljud se trese od nemira : 'Neću dati ostavku'

Ovih je dana burno na Poljudu. Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar nije zadovoljan radom Hajdukova čelnika.

27.10.2014.
8:33
VOYO logo

Splitski gradonačelnik Baldasar nezdovoljan je rezultatima Hajduka i financijskom situacijom u klubu, a o Hajduku će se raspravljati na sjednici Gradskog vijeća 13. studenog. Iako, splitski gradonačelnik još ne pomišlja dati ostavke čelnicima Hajduka, oni su se oglasili po tom pitanju. Jasno, i glasno.

"Neću dati ostavku jer nemam na to moralno pravo zbog ljudi koji su me izabrali. Ako me gradonačelnik želi smijeniti, nema nikakvih problema. Neka pokrene proceduru. To je odluka koju mora donijeti Skupština dioničara", izjavila je Branka Ramljak za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marin Brbić, također, dijeli mišljenje svoje klupske kolegice.

"Kada bismo dali ostavke, značilo bi da ovaj projekt nije uspio. Nije me izabrao Baldasar, nego Nadzorni odbor nakon glasovanja udruge Naš Hajduk. Otići ću kad ne budem više imao povjerenje Nadzornog odbora kluba", jasan je Brbić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baldasar je vodećim ljudima Hajduka dao još jednu godinu vremena da pokušaju Hajduk izvući iz krize, a oni imaju mandat na još jednu godinu.

Brbićev predsjednički mandat traje do srpnja 2015., a aktualni sastav NO-a s Brankom Ramljak ima mandat do studenoga sljedeće godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga će se nakon sjednice gradskog vijeća 13. studenog znati hoće li Baldasar ići na smjenu aktualnog vodstva Hajduka ili ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo