OVO NITKO NIJE OČEKIVAO / Nakon infarktne završnice igrači Dinama u suzama slušali grmljavinu Boysa, a onda su pred njih stali Poljaci...

Image
Foto: pixsell

Predivne scene viđene su nakon infarktne završnice u Draženovom domu...

26.10.2023.
10:27
pixsell
VOYO logo

Hrvatski prvak Futsal Dinamo došao je na rub ispadanja u Glavnoj rundi futsalske Lige prvaka nakon što je u srijedu navečer poražen od poljske Lubawe 7-9. Utakmica je počela nevjerojatno jer je Poljacima trebalo 80-ak sekundi za čak četiri pogotka. Sve je počelo autogolom Postružina u 30. sekundi nakon čega je dva pogotka dao Raszkowski i Claudinho za velikih 4-0 Lubawe.

Image
LIGA PRVAKA /

Futsal Dinamo umalo kreirao čudesni preokret, ali ipak pao od Lubawe u 'paklu' Cibone: Vidjeli smo nevjerojatnih 16 golova

Image
LIGA PRVAKA /

Futsal Dinamo umalo kreirao čudesni preokret, ali ipak pao od Lubawe u 'paklu' Cibone: Vidjeli smo nevjerojatnih 16 golova

Bio je to snažan udarac koji je primio Futsal Dinamo i od kojeg se nije mogao oporaviti pa su uslijedila nova dva pogotka suparnika. Opet je strijelac bio Claudinho te iz odličnog voleja Kriezel za 6-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na poluvrijeme se otišlo sa prednošću od 8-3 za poljski sastav, a onda je nastao pravi kaos. Dinamovci su došli do 8-7, imali i nekoliko prilika za poravnanje rezultata od kojih je najupečatljivija vratnica Filipa Novaka, a onda su Poljaci nažalost zabili za 9-7 i tu je priči bio kraj.

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Utakmicu je obilježilo nestvarno navijanje Bad Blue Boysa, grmljavina nije stajala čitavih sat i pol, koliko je s prekidima trajala utakmica, ali podrška s tribina nastavila se i nakon nesretnog poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokisnuli i uplakani igrači Dinama stali su pred svoje navijače, slušali navijanje i pratili isto koliko su im emocije dopuštale, a onda se dogodilo nešto nestvarno. Iako je utakmica bila veoma nabrijana, igrači Lubawe nerijetko su provocirali i tako ljutili navijače, na kraju su stali pored igrača Futsal Dinama, dignuli ruke i zajedno sa cijelom dvoranom navijali: ''Dinamo Zagreb'' i ''Vučetić Mislav'', u spomen na nesretno preminulu legendu grupe Bad Blue Boys.

Image
Foto: pixsell

Bila je to scena za pamćenje,a nakon utakmice u izjavama su trener i igrač Lubawe nahvalili ovu atmosferu, koja je nećemo se lagati, ovu utakmicu i napravila napetom do samog kraja, jer ovakav vjetar u leđa nema nitko na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Image
Foto: FNC - Voyo

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo