VIDEO: / Kaos i krv u Londonu! A Hrvatska je 'zemlja huligana'!?

Londonska policija uhitila je 11-oricu navijača engleskog nogometnog kluba Millwalla zbog izgreda na utakmici polufinala FA Cupa protiv Wigana...

14.4.2013.
13:40
VOYO logo

Podsjetimo, Premierligaš Wigan je u subotu izborio finale FA Cupa pobjedivši engleskog drugoligaša s 2:0. Susret je zasjenio ružan incident na tribinama, koji se dogodio nakon drugog pogotka Wigana. Naime, navijači Millwalla su se počeli međusobno udarati, a kada je policija pokušala smiriti situaciju, oni su nasrnuli i na njih. Četvorica policajaca su zaradila lakše ozljede, dok je nekolicina navijača Millwalla stadion napustila krvavih glava. Jedan je navijač Millwalla stadion napustio s policijskom kapom, koju je, sav sretan, sakrio ispod jakne. S obzirom na rigorozne zakone koji vladaju na Otoku, za očekivati je da će svi navijači kojima se dokaže krivnja za nasilje zaraditi doživotnu zabranu ulaska na stadione.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naš je stav jasan. Kome se dokaže da ima ikakve veze s izgredom, a da je "navijač" našeg kluba, taj više nikada neće kročiti ni na jednu utakmicu Millwalla. Naporno smo radili ove sezone i sada je manja grupa izgrednika to zasjenila. Pomoći ćemo policiji maksimalno u pronalaženju krivaca za incident", stoji između ostalog u priopćenju Millwalla. Osim navijača, lakše su ozlijeđena i četiri policijska službenika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo