POLA REALA I MODRIĆ SKUPLJI OD MESSIJA: / Ovih devet igrača imaju višu otkupnu klauzulu od Argentinca

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Vodstvo Barcelone na svojoj je koži osjetilo koliko je bitno ključne igrače vezati astronomski otkupnim klauzulama u trenutku kada je PSG odlučio aktivirati onu Neymarovi.

26.10.2017.
13:06
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

Nevjerojatnih 222 milijuna eura očito nije moglo zaustaviti francuskog doprvaka da dovede jednog od najboljih nogometaša na planeti.

Pokušala je Barcelone napraviti sve da zaustavi takav rasplet, ali ugovor je jasan i nije im bilo pomoći. U trenutku dok su potpisivali ugovor s Brazilcem malo tko je mogao pomisliti da će netko biti sposoban tolike novce izdvojiti na samo jednog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane u Real Madridu su se na vrijeme pobrinuli da spriječe takav scenarij. Tako trenutno imaju čak osam igrača s otkupnim klauzulama višima od one koju u svoom ugovoru ima Lionel Messi. U teoriji praktički niti jedan klub im ne može napraviti ono što je PSG napravio Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crisiano Ronaldo predvodi listu igrača s najvišim otkupnim kauzulama. Ako ga netko poželi oteti Realu morat će platiti gotovo milijardu eura.

Isto vrijedi i za Karima Benzemu. Isco ima nešto manju cijenu od 700 milijuna eura, kao i Marco Asensio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gareth Bale, Luka Modrić, Toni Kroos i Dan Caballos dustupni su za 500 milijuna, dok je ispred Messija i njegov suigrač Ousmane Dembele s 400 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac je pak dostupan za 300 milijuna eura, ali to bi se uskoro trebalo promijeniti s potpisom novog ugovora.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo