SRBI SLAVE PORAZ / 'Pokazali smo im zube, poginuli junački. Kukavice umiru sto puta, hrabri samo jedanput. Namirisali su krv 'izvanzemaljaca'

Image
Foto: Profimedia

Reakcije srpskih medija nakon poraza Crvene Zvezde na otvaranju natjecanja po grupama Lige prvaka idu u smjeru dobre predstave prvaka Srbije

20.9.2023.
6:55
Profimedia
VOYO logo

Crvena Zvezda pala je poput tenka na Trpinjskoj cesti. Engleski velikan Manchester City krenuo je sinoć u obranu europskog naslova pobjedom 3-1 protiv crveno - bijelih koji su na Etihadu na poluvremenu iznenađujuće vodili s 1-0.

Image
OPRAVDALI SU OČEKIVANJA /

Uvjerljiva Barcelona, sigurni PSG i Feyenoord: Nažalost, Ivanušec na nosilima iznesen s terena

Image
OPRAVDALI SU OČEKIVANJA /

Uvjerljiva Barcelona, sigurni PSG i Feyenoord: Nažalost, Ivanušec na nosilima iznesen s terena

Pep Guardiola nije mogao računati na ozlijeđene Johna Stonesa, Kevina de Bruynea, Jacka GrealishaMatea Kovačića, a u početnom sastavu nije bilo niti Joška Gvardiola koji je utakmicu gledao s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Europski i engleski prvak je dominirao od prve minute. "Građani" su u prvom poluvremenu imali 71 posto posjeda lopte, a prema vratima Izraelca Omrija Glazera uputili su čak 22 udarca. Gosti samo jedan i to je bio pogodak. I taj pogodak za 1-0 Crvene Zvezde, u 45. minuti utakmice nakon odličnih dodavanja novog pojačanja Hwanga i Ivanića, a koji je odlično, kao u igrici, dodao Bukariju. Krilni nogometaš iz Gane izbjegao je ofsajd, primio loptu, sjurio se u šesnaesterac Cityja i matirao domaćeg vratara. Nakon provjere VAR-a pogodak je potvrđen...

Manchester City se vratio na travnjak nakon odmora na poluvremenu, zaigrao još bolje i postigao tri gola za solidno otvaranje nove euro kampanje u Ligi prvaka. Momčad Pepa Guardiole na koncu je utakmicu završila sa čak 37 udaraca od kojih je 16 išlo u okvir, te 70 posto posjeda lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srpski mediji slave ovaj poraz Crvene Zvezde. Kurir navodi kako je Crvena Zvezda pokazala zube na Etihadu i kako je desno krilo Bukari raspjevalo Delije...

Image

B92 dosta realnije izvještava i navodi kako su zvezdaši doživjeli uvjerljiv poraz na otvaranju Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Građani" su bili bolji suparnik tijekom čitavog meča o čemu svedoči i rekordan broj od 22 udarca za poluvrijeme u Ligi prvaka, odnosno izjednačenje rekorda Real Madrida s 37 udaraca na gol protivnika za čitav dvoboj", navodi se u tekstu.

Blic Sport donosi osvrt u kojem se opjevava "hrabra i neustrašiva igra Crvene Zvezde"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kukavice umiru sto puta, hrabri samo jedanput. Mogli su da istrče kao laki pingvini, da se gegaju po terenu, uplaše i - da im sportske hlačice spadnu na travu. Mogli su to svakako, pa im vjerojatno nitko ništa ne bi ni rekao, jer su igrali na terenu prvaka Lige prvaka. Ne,ne i ne, nogometaši Crvene zvezde odlučili poginuti - junački.

Nisu parkirali 'crveno - beli' bus ispred Glazera, jesu se branili, ali su i vrebali. Namirisali su krv izvanzemaljaca iz Manchestera, da mogu protiv njih čak i do gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je i bilo. Vodio je srpski šampion na Etihadu u meču 1. kola Lige šampiona posle prvog poluvremena, divnim golom Bukarija.

Protiv ekipe koja je čak 17 puta skuplja! Pala je kasnije ponajviše koncentracija, ali, da se ne lažemo, došla je do izražaja evidentna razlika u kvalitetu. Na kraju je bilo 3:1 za Pepovu kaznenu ekspediciju. City je, da se ne lažemo, ipak neka druga dimenzija."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo

Image
Foto: Promo
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo