NAGLIĆ VIŠE NIJE ČLAN NO DINAMA: / Pojavio se skandalozni razlog koji otkriva surovu stvarnost u Maksimirskoj 128

Image
Foto: PIXSELL

'Naglić prekršio nepisano pravilo GNK Dinama'

25.1.2019.
11:20
PIXSELL
VOYO logo

Ognjen Naglić više nije član Nadzornog odbora Dinama. Zaključiti se to može i posjetom web stranici zagrebačkog kluba s koje su maknuli njegovu fotografiju. Na njegovo mjesto instaliran je stanoviti Ivan Čulo o kojem se zasad ne zna ništa. Tako je ono što se zadnjih mjesec dana pričalo u kuloarima sad napokon dobilo i potvrdu. Iako, Dinamo se službeno nije očitovao još po tom pitanju.

Image
POZADINA IZNENADNE SVETININE SMJENE: /

'Nije više htio biti Mamićev poslušnik, počeo mu se plesti u posao i planirao je napasti ZNS'

Image
POZADINA IZNENADNE SVETININE SMJENE: /

'Nije više htio biti Mamićev poslušnik, počeo mu se plesti u posao i planirao je napasti ZNS'

Prema pisanju portala Nogometplus, razlog smjene prema izvorima bliskim Dinamu je taj što je na Skupštini Kluba održanoj 18. prosinca 2018. godine "Naglić prekršio nepisano pravilo GNK-a, a to je da nitko ne smije imati vlastito mišljenje koje je suprotno od mišljenja onih koji su nepravomoćno opljačkali Klub za 116 milijuna kuna", javlja spomenuti portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

'Klub bi trebao imati nultu toleranciju prema nepravilnostima'

“Na žalost, Dinamo je proteklih mjeseci punio stupce crnih kronika. Trojica naših bivših dužnosnika osuđena su na zatvorske kazne, nekome polubalkanskom špijunu kupovani su jacuzziji, netko se na surov način narugao vođenju kluba. A klub bi trebao imati nultu toleranciju prema bilo kakvim nepravilnostima. Prije 18 godina ovdje smo, u argumentiranoj raspravi, smijenili tadašnje vodstvo kluba, jer su se bili odnarodili. Ni oni tada nisu bili veći od kluba, nitko nije”, izjavio je tada, između ostalog, Naglić.

Image
Image

03.09.2013., Zagreb - Hrvatska nogometna reprezentacija odradila trening na maksimirskom stadionu. Zdravko Mamic, Ognjen Naglic, Davor Suker. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

Također, na istoj je Skupštini izglasan novi Statut, a ovako je Naglić novinarima prokomentirao situaciju oko krovnog dokumenta Dinama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zatvoreniji i rigorozniji statut

“Sprema se novi Statut, bit će i izglasan, no moja je primjedba što taj važan dokument nije na vrijeme dostavljen svim Skupštinarima. Ja sam u klubu svaki dan, vidio sam ga tek prije 120 minuta”.

Statut je pisao Miroslav Rozić, predsjednik NO-a Dinama, i napisan je tako, , da bude još zatvoreniji i rigorozniji od prethodnog, da još više ide u prilog onima koji su u klubu i koji ga vode. Naravno, Statut je izglasan jednoglasno, bez potrebe za barem pravnom provjerom dokumenta kojeg je pisao po struci inženjer biologije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

27.08.2014., Zagreb - Stadion Maksimir, trening GNK Dinama uoci uzvratne utakmice protiv Petroula. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

"Zbog ovog iskakanja iz tračnica na Skupštini Kluba, Naglić je fasovao i promtno je izbačen s pozicije člana Nadzornog odbora. Ovo je još jedan tipičan primjer iz Maksimirske 128 o tome kako se vodi briga o interesima Dinama; klub se vodi iz rezidenture u Međugorju", stoji u zaključku Nogometplusa.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo