POJAVILE SE NOVOSTI OKO REBIĆEVOG TRANSFERA U MILAN: / Vatreni je sve dogovorio, a sada slijedi nešto na što neće moći utjecati

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Rebić je nakon pauze zbog pandemije koronavirusa bio najefikasniji strijelac u ekipi Rossonera

14.8.2020.
9:05
Profimedia
VOYO logo

Napadač hrvatske reprezentacije Ante Rebić dogovorio je uvjete oko trajnog transfera u Milan i sada Rossoneri još moraju postići dogovor s njemačkim Eintrachtom, iz kojeg Hrvat u Milanu igra na posudbi, objavio je talijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio.

Image
REBIĆ ĆE BITI PRESRETAN KAD OVO VIDI: /

Zlatan potpisao novi ugovor s Milanom, sljedeće sezone igrat će na San Siru

Rebić je ove sezone postao jedan od najvažnijih igrača Milana, u koji je na početku prošle sezone stigao na dvogodišnju posudbu iz njemačkog Eintrachta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Fiorentina će profitirati

Dvadesetšestogodišnji Rebić u nastavku sezone nakon pauze zbog pandemije koronavirusa bio je najefikasniji strijelac u ekipi Rossonera i zajedno s partnerom u napadu, slavnim Zlatanom Ibrahimovićem, pomogao svojoj momčadi da izbori šesto mjesto na kraju Serije A, poziciju koja vodi u kvalifikacije za Europsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

atreni renutno vrijedi 24 milijuna eura prema Transfermarktu, a navodno u svojem ugovoru s Eintrachtom ima klauzulu po kojoj Fiorentini, klubu za koji je igrao prije odlaska u Njemačku, pripada velikih 50 posto od njegovog sljedećeg transfera jer su ga Viole prodale Nijemcima za samo dva milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo