stara dama na vrhu / Pogodak i asistencija Perišića u slavlju Intera nad Palermom: Juventus nastavio pobjednički niz

Perišić je odigrao cijeli susret, Marcelo Brozović je ušao u 66. minuti umjesto Ljajića, a Mato Jajalo i Josip Posavec na drugoj strani nisu ulazili u igru

7.3.2016.
7:26
VOYO logo

U posljednjem susretu 28. kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je na San Siru pobijedio Palermo 3-1, uz pogodak i asistenciju Ivana Perišića.

Nakon odlične predstave u Kupu protiv Juventusa prije nekoliko dana, hrvatski reprezentativac je odigrao sjajno i protiv Palerma. Odličan nastup započeo je asistencijom Ademu Ljajiću za vodstvo domaćina u 11. minuti. Na 2-0 je povisio Mauro Icardi u 23. minuti, a u sudačkoj nadoknadi prvog dijela smanjio je Franco Vazquez. U nastavku susreta Inter je u 54. minuti povisio prednost na 3-1 sjajnim Perišićevim pogotkom. Icardi je ubacio, a Perišić u padu glavom zabio svoj četvrti ligaški pogodak ove sezone. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je odigrao cijeli susret, Marcelo Brozović je ušao u 66. minuti umjesto Ljajića, a Mato Jajalo i Josip Posavec na drugoj strani nisu ulazili u igru.


All Goals & Highlights - Inter vs Palermo 3-1by goal2016
U ranije odigranom susretu Juventus je u Bergamu pobijedio Atalantu 2-0 vrativši se na vrh ljestvice. Hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić bio je jedan od najboljih igrača utakmica s dvije asistencije. U 24. minuti je nakon ubačaja iz kornera glavom spustio loptu Andrei Barzagliju, a četiri minute prije kraja susreta je uposlio Marija Leminija koji je udarcem s ruba kaznenog prostora svladao Marca Sportiella.

Odličnu predstavu pružio je i Šime Vrsaljko u pobjedi Sassuola protiv Milana 2-0. Hrvatski reprezentativac je u 71. minuti asistirao Nicoli Sansoneu za vodstvo 2-0. Vodeći pogodak na utakmici postigao je Alfred Duncan u 27. minuti.

Frosinone je u derbiju začelja pobijedio Udinese 2-0 golovima Daniela Ciofanija (12) i Leonarda Blancharda (60). Stipe Perica je za goste igrao od 71. minute, dok Andrija Balić nije ulazio u igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Juventus sa 64 boda, Napoli na drugom mjestu ima tri boda manje, a treća je Roma sa 56 bodova. Fiorentina na četvrtom mjestu ima 53 boda, a Inter je peti sa 51 bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo