POGLEDAJTE ZBOG ČEGA SE INTERNET SMIJE MODRIĆU: / Jesu li mu Englezi podvalili ili je riječ samo o slučajnosti?

Image
Foto: AFP

Zabavan detalj pojavio se tek nakon što je utakmica završena

18.11.2018.
22:08
AFP
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nije izborila plasman na završni turnir Lige nacija nakon što je u posljednjem kolu skupine 4 u Londonu pred 90.000 gledatelja izgubila od Engleske sa 1-2 te je tako ispala u B rang ovog natjecanja.

Na terenu je bilo burno, vidjeli smo čak tri pogotka, ali i pregršt prilika zbog kojih je utakmica mogla završiti i s puno više pogodaka na obje strane. Ipak, događanje na terenu sada su iza nas i mediji diljem svijeta krenuli su u rekapitulaciju viđenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot
Image
Foto: Screenshot

Svijet se smije

Tijekom te rekapitulacije uočeno je nešto što se dogodilo prije nego su nogometaši izašli na travnjak u Londonu, a radi se o hrvatskom kapetanu. Naime, Englezi su pregledavajući snimku susreta uočili kako je Luka Modrić na teren poslan s najvećim dječakom kao pratiteljem, a Lovre Kalinića, uvjerljivo najviši Hrvat vodio je najnižeg pratitelja.

Ovaj detalj nasmijao je nogometne fanove diljem svijeta, a neki od njih odmah su počeli zbijati šale na Modrićev račun. "Modrić ga drži za ruku i misli si tko tu koga vodi na teren.", napisao je jedan od korisnika reddita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo