Pogledajte sjajnu golčinu od 108 km/h!

U odličnom derbiju 21. kola portugalskog prvenstva Porto je na Estadio da Luzu u Lisabonu pobijedio Benficu s 3:2, a Hulk je doveo svoju momčad u vodstvo sjajnim 'projektilom' od 108 km/h.

3.3.2012.
13:13
VOYO logo

Hulk je već u 7. minuti doveo goste u vodstvo sjajnim udarcem lijevom nogom iskosa s lijeve strane, izvan kaznenog prostora.

Oscar Cardozo i Pablo Aimar nakon toga su propustili odlične prilike za domaćina. Ipak, u 42. minuti, Benfica je izjednačila. Točnije, učinio je to Cardozo pogotkom s 10 metara. U 48. minuti, Aimar je sjajno iz slobodnog udarca pronašao Cardoza, koji je preciznim udarcem glavom sa 7-8 metara doveo domaćina u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://static.video.yandex.ru/lite/freekicker17/dp16vvweg5.5023/ U trenucima dominacije domaćina, kada je izgledalo da bi Benfica mogla i do trećeg gola, James Rodriguez je odličnim udarcem pod gredu u 64. minuti izjednačio na 2:2. U 77. minuti, lijevi bek Benfice, Brazilac Emerson, dobio je drugi žuti, odnosno crveni karton. Porto je do punog plijena stigao u 87. minuti pogotkom brazilskog braniča Maicona. Nakon deset uzastopnih pobjeda na domaćem terenu iz 10 nastupa, Benfica je pretrpjela prvi domaći poraz. Branitelj naslova Porto je sada usamljen na vrhu ljestvice s 52 boda, dok je Benfica na drugom mjestu ostala na 49 bodova. Cardozo je dvama golovima izbio na vrh ljestvice strijelaca sa 16 pogodaka. No, njegova momčad je ovim porazom bitno umanjila izglede za osvajanje prvenstva. Porto se, pak, približio obrani naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo