Pogledajte zašto je cijeli stadion skandirao Luki Modriću

Luka Modrić od većine je španjolskih, pa i svjetskih medija proglašen najboljim igračem utakmice u kojoj je njegov Real pobijedio Athletic Bilbao s 3:1.

2.9.2013.
8:36
VOYO logo

Riječ je o utakmici 3. kola Primere, koju je Real rutinski dobio. Dva je pogotka zabio Isco, ovoljetno pojačanje Reala pristiglo iz Malage, a jedan je nadodao Cristiano Ronaldo.

No, po mnogima je upravo Luka zasjenio dvojac koji je zabio pogotke. Hrvatski veznjak naprosto je izluđivao baskijske veznjake. Oduzeo je dvoznamenkasti broj lopti na sredini terena, svaki napad je počinjao upravo od njega, a u nekoliko navrata napravio je izvanserijske poteze kojima je izmamio uzdahe cijelog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od njih pogledajte u videu. Vrijedi istaknuti da su navijači Kraljevskog kluba u jednom trenutku bili toliko oduševljeni predstavom omalenog hrvatskog veznjaka da mu je cijeli stadion skandirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to naša najbolja utakmica dosadašnjeg dijela sezone, no mislim da ćemo u budućnosti igrati još i bolje. Navijači su uživali u našoj pobjedi i zbog toga smo sretni", rekao je Modrić.

"Zadovoljan sam svojim nastupom. Nastavit ću naporno raditi da nastavim igrati na ovoj razini. Prošle sezone nisam odradio pripreme jer sam se kasno priključio momčadi, no sada to nije slučaj. Postupno igram sve bolje i bolje", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo