RIJEČKI KARNEVAL KAO INSPIRACIJA: / Pogledajte novi bizarni četvrti dres Rijeke

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Nogometaši Rijeke su u srijedu u kup utakmici protiv Opatije (pobjeda Riječana 3:0) prvi puta nastupili u novoj garnituri dresova.

29.10.2015.
8:36
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Ljubičasta boja s motivom Morčića, simbolom Grada Rijeke i bogate povijesti regije, koji je sada dio i riječkog kluba.

"Sviđa mi se dres, Morčić je lijep. Ne smeta mi što je ljubičast", rekao je mali navijač Karlo nakon utakmice ponosno pokazujući potpis Močinića dok je njegov prijatelj istaknuo da mu se sviđa dres, kao i Morčić prije nego što je uhvatio trenutak za sliku s Romanom Bezjakom, pišu službene klupske stranice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veselje zbog novog dresa

"Ponosni smo na novi dres, još jedan vrijedan proizvod kluba. Osnovna je ideja isticanja riječkog identiteta, kao što smo istaknuli dvoglavog orla na bordo dresu. Svjetski klubovi većinom imaju četvrti dres koji je redovito dizajnom potpuno drugačiji od prve tri garniture dresova, upravo zato kako bi se dobila raznolikost u liniji proizvoda za naše navijače. Ovime smo postali prvi klub u Hrvatskoj s četvrtim dresom kojega smo izradili pred početak jednog od najpopularnijih događaja u našoj regiji, a to je Riječki karneval", rekao je Vlado Čohar, sportski direktor HNK Rijeka.

"Drago nam je da u klubu misle na detalje i vjerujem da ćemo i u ovom dresu ostvarivati dobre rezultate. Ujedno, vjerujem da će ga i navijači prihvatiti"; ustvrdio je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo