Bizaran sukob /

Pogledajte kako su Srna i Kalinić zakrvili pred kamerama: Frcale su iskre, a bivšeg kapetana Vatrenih odvukli u svlačionicu

Image
Foto: screenshot YouTube

Nakon drugog polufinalnog ogleda ukrajinskog kupa 2015. godine pred kamerama su se Kalinić i Srna vrlo ozbiljno sukobili

7.2.2022.
19:51
screenshot YouTube
VOYO logo

Hajduk je sinoć kasno navečer objavio vijest da se Nikola Kalinić vraća u bijeli dres nakon 13 godina u inozemstvu. Robusna devetka je ostvarila zavidnu karijeru diljem Starog kontinenta. Tijekom karijere je igrao za europske velikane poput Milana, Fiorentine i Atletico Madrida no nisu odmah stvari krenule sjajno za bivšeg reprezentativca.

Image
HNL SHOW /

Dolaskom Kalinića kreće HNL predstava, može li nekadašnji vatreni pomoći Hajduku?

Image
HNL SHOW /

Dolaskom Kalinića kreće HNL predstava, može li nekadašnji vatreni pomoći Hajduku?

Iz Splita je otišao u Blackburn no tamo mu nisu cvjetale ruže pa je sreću potražio u ukrajinskom Dnjipru gdje je sjajnim predstavama oživio karijeru i osigurao si transfer u Firencu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo je uvreda, natezanja, pljuvanja…

Nikola Kalinić je igrač kojeg je kroz karijeru pratio glas svojeglavog i povremeno incidentnog tako se pamti njegovo bacanje kapetanske trake u kupu protiv Dinama, a cjelokupna Hrvatska je pratila njegov odlazak iz kampa reprezentacije u Rusiji.

Jednom je prilikom ušao u prilično vatren sukob s tadašnjim kapetanom reprezentacije i bivšim hajdukovcem Darijom Srnom. Nakon drugog polufinalnog ogleda ukrajinskog kupa 2015. godine pred kamerama su se Kalinić i Srna vrlo ozbiljno sukobili. Prema pisanju ukrajinskih portala tog vremena uzrok ovog pomalo bizarnog sukoba je nepoznat, ali mediji su sugerirali da je Kalinić isprovocirao Srnu nakon čega je uslijedilo pljuvanje, uvrede i dosta natezanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomirljivi nakon što su se ohladili

Ozbiljniji okršaj je spriječio jedan od pomoćnih trenera Šahtara koji je tadašnjeg kapetana Vatrenih odvukao u svlačionicu.

Kad su se glave ohladile, Nikola Kalinić i Darijo Srna su dosta pomirljivo govorili o sukobu. "Kalinić je super dečko i kada se emocije smire opet ćemo biti dobri prijatelji", izjavio je Srna, a sličan stav je imao i Kalinić.

Srna ipak sretniji iz polufinala

"Ma, ni govora o nekakvoj tučnjavi. Nitko nas nije trebao razdvajati. Predugo se poznajemo da bismo se potukli. Istina je da smo, jer je cijela utakmica bila dosta napeta i nervozna, imali žestoku raspravu, ali takvih situacija imate i na klupskom treningu, a kamoli ne na ovako važnoj utakmici", rekao je Nikola Kalnić u razgovoru za tportal.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj ogled je završio 1:1, a Kalinić je bio strijelac za Dnjipro. Ipak Srna je mogao biti zadovoljniji jer je pobjedom iz prvog susreta njegov Šahtar prošao u finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo