POGLEDAJTE KAKO SLAVI RUDEŠ: / Sigurni su prvoligaši i sljedeće godine, a sad će pokušati još malo više otežati Dinamovu situaciju

Image
Foto: Screenshot

Rudeš više ne izgleda kao momčad protiv koje se bodovi unaprijed upisuju

10.5.2018.
20:51
Screenshot
VOYO logo

Igrači Rudeša nastupat će i sljedeće sezone u najjačem rangu hrvatskog nogometa. Znalo se to i nakon što je Istra 1961 potonula u ogledu protiv Hajduka u srijedu, no klub iz zapadnog dijela Zagreba tu je činjenicu i znalački potvrdio u ogledu protiv Slaven Belupa u četvrtak.

Nije ima bila potrebna pobjeda u Kranjčevićevoj, no upisana je ona rezultatom 2-0 nakon što su pred 300-tinjak okupljenih mrežu u drugom poluvremenu tresli Karlo Kamenar i Arturo Segado. Ostvarena je tako deveta ovosezonska pobjeda kluba koji je pravo nastupa u Prvoj HNL stekao krajem prošle sezone. Šest od tih devet pobjeda stiglo je u posljednjih osam kola, pri čemu je Rudeš svladao i Rijeku i Hajduk i Osijek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogućnost da doda još jednu veliku pobjedu u 'kolekciju' Rudeš će imati u sljedećem kolu kada će biti domaćin Dinamu. Lider ljestvice ganjat će pobjedu dostatnu za naslov prvaka, ali ganja ju već neko vrijeme, a Rudeš u posljednje vrijeme ne izgleda kao momčad protiv koje se bodovi unaprijed upisuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo