ODMAH SE OGLASIO / Pogledajte kako je Neymar dočekao svog velikog prijatelja Messija. Objavio je samo jedan vrlo moćan video

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Messi je u utorak doputovao u Pariz gdje ga je već u zračnoj luci dočekalo razdragano mnoštvo navijača

10.8.2021.
17:40
Profimedia
VOYO logo

Francuski nogometni doprvak Paris SG objavio je kako će predstavljanje Lionela Messija (34) kao novoga igrača njegova kluba biti održano na konferenciji za medije na Parku prinčeva u srijedu s početkom u 11 sati.

Messi je u utorak doputovao u Pariz gdje ga je već u zračnoj luci dočekalo razdragano mnoštvo navijača kojima je otpozdravljao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najvećih nogometaša svih vremena Messi prošloga je tjedna morao napustiti Barcelonu jer si katalonski velikan zbog uvjeta financijskog "fair playa" nije mogao priuštiti potpisivanje novoga ugovora sa svojim legendarnim kapetanom koji je u klubu proveo 21 godinu.

Image
UF, OVO JE GADNO /

Navijači Barcelone će podivljati. Messi je prije nekoliko dana je ronio suze, a pogledajte u kakvoj je majici došao u Pariz

Neymarov doček

U PSG-u, Messi će igrati s gomilom vrhunskih nogometaša svjetske klase, ali posebno će ga obradovati ujedinjenje s Neymarom, s kojim je godinama žario i palio u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi i Neymar veliki su prijatelji, a Brazilac mu je odmah kada je službeno potvrđeno da će Messi doći objavio na svom Instagramu story u kojem je zaželio dobrodošlicu Argentincu.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo