VIDEO: / Prije 16 godina je tvrdio da će biti slavan i pogodio je!

Jedna od glavnih nogometnih tema na Otoku je Chelseajevo otpisivanje svog veznjaka Franka Lamparda za kojeg je Harry Redknapp još 1996. godine prognozirao da će biti vrhunski igrač.

2.1.2013.
9:54
VOYO logo

Frank Lampard će, prema svemu sudeći, na kraju sezone nakon više od desetljeća napustiti Chelsea koji mu ne želi ponuditi novi ugovor te se kao mogući novi poslodavci spominju Manchester United, Arsenal te LA Galaxy.

Lampardov nekadašnji trener Harry Redknapp se ne može načuditi toj odluci kluba sa Stamford Bridgea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je jako velika pogreška. On je još uvijek na najvišoj mogućoj razini, a to je dokazao i protiv Evertona kojem je zabio dva gola. Mislim da više nigdje nećete naći boljeg ofenzivnog veznjaka koji će u Premiershipu zabiti više golova od njega. Ne mogu ni zamisliti da ide iz Chelseaja i bit ću jako iznenađen ako se to dogodi. On je zaista nevjerojatan i još uvijek vjerujem da će i sljedeće sezone nositi dres Chelseaja. Njegovo srce je u tom klubu te je veliki idol navijača", izjavio je Redknapp i nastavio s hvalospjevima na račun engleskog reprezentativca.

"Uvijek sam govorio da je on najvrijedniji igrač na treninzima kojeg sam ikada sreo u nogometu. Gledao sam ga sa 16 i 17 godina i kada bi svi klinci otišli kući nakon treninga, on je ostajao i nastavljao trenirati. Nikada nisam vidio da mu se netko približio po tom pitanju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da to nisu prazne riječi dokazuje i video koji se pojavio na YouTubeu, a snimka datira iz 1996. godine kada je Redknapp tada 18-godišnjeg Lamparda uvodio u prvu momčad West Hama. Navijačima, kojima se taj potez nije svidio jer "još nije dovoljno dobar", Redknapp je tada poručio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je dovoljno dobar i definitno će biti još bolji. Ja sam plaćen da donosim odluke o igračima. Sada vam kažem da će postati svjetski igrač", izjavio je tada Redknapp i bio u pravu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo