STRAH NAS JE VIDJETI OVO / Pogledajte kako bi PSG trebao izgledati s Lionelom Messijem. Je li ovo najjača momčad svih vremena?

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Kada bi Messi uistinu došao, ova momčad bila bi jedna od najjačih ikad složenih u povijesti nogometa

7.8.2021.
8:40
Profimedia
VOYO logo

U petak je potvrđeno kako Lionel Messi više neće igrati za Barcelonu. Predsjednik Joan Laporta održao je konferenciju za medije i rekao kako Barcelona financijski nije u stanju platiti Messija i kako je ovaj sada, na njihovu žalost, slobodan igrač. Dakako, odmah se pokrenula rasprava diljem svijeta o tome gdje bi Messi mogao ili trebao nastaviti karijeru.

Do sada su se iskristalizirale dvije opcije. Prva i ona najrealnija jest PSG, a druga je Manchester City. Međutim, City je ove sezone već potrošio golemih 117 milijuna eura na Jacka Grealisha i dao mu isto tako veliku plaću, a nije prodao nikoga kako bi oslobodio budžet za eventualni dolazak Messija. PSG je trgovao mudrije, dovodili su igrače kojima je ugovor istekao ovoga ljeta i de facto nisu platili niti jednu odštetu osim 60 milijuna eura za Achrafa Hakimija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stigao im je Gini Wijnaldum iz Liverpoola bez odštete, stigao im je Sergio Ramos bez odštete i na koncu ponajbolji vratar današnjice Gianluigi Donnarumma, također bez odštete. Dakako, svi su oni dobili astronomska primanja, ali činjenica je da PSG nije platio niti centa odštete. Sada bi na isti način mogao doći i Messi, a to bi zasigurno bio najveći ulov Parižana u povijesti kluba.

Image
Image

Najbolja momčad ikad?

Kada bi Messi uistinu došao, ova momčad bila bi jedna od najjačih ikad složenih u povijesti nogometa. Na vratima je, kao što smo kazali, najbolji vratar današnjice, Donnarumma. Ispred njega Sergio Ramos o kojem doista ne treba puno govoriti. Do njega je jedan od najboljih braniča svijeta, Marquinhos. Imaju ponajboljeg desnog beka ovoga trenutka u svijetu, Hakimija. S lijeve strane je, eto, možda i najslabija karika, Bernat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U veznoj liniji pozicije centralnih veznih igrali bi Wijnaldum i Marco Verratti, također jedan od najjačih veznjaka u Europi. Ali ispred imamo nestvarnu scenu. Na poziciji polušpice može se očekivati Lionel Messi, njemu s lijeve strane igrao bi Neymar, a s desne Angel Di Maria, dok bi u vrhu napada igrao ponajbolji igrač današnjice Kylian Mbappe. Gledajući ovako, na papiru, ovo je možda i najbolja momčad svih vremena, a domet joj je, vjerujemo i finale Lige prvaka i naslov prvaka Francuske.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo