POGBA OTKRIO KAKVO MIŠLJENJE IMA O LUKI MODRIĆU: / Malo je reći da su mnogi ostali iznenađeni

Image
Foto: AFP

Preporođeni Pogba za NBC je progovorio o nogometnim uzorima

5.2.2019.
10:54
AFP
VOYO logo

Paul Pogba pretvorio se u najboljeg igrača Crvenih vragova otkako je Josea Mourinha na klupi Manchester Uniteda zamijenio Ole Gunnar Solskjaer. Od Norvežaninova dolaska Francuz je šest puta bio strijelac, a upisao je i pet asistencija, što znači da je sudjelovao u 11 od 20 golova kluba s Old Trafforda.

Tko zna gdje bi danas Pogba bio da nije bilo te promjene na klupi. Njegov brat Mathias za Telefoot je otkrio da bi Paul sigurno otišao s Old Trafforda da je Mourinho ostao menadžer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razmišljao je o odlasku, a sada je najbolji

''Je li Paul zbog Mourinha razmišljao o odlasku? Naravno da je. Nekoliko puta mu je to palo na pamet. Ali danas je tu gdje je. Bio je pod ugovorom pa je morao progutati frustracije i nastaviti raditi za mjesto u momčadi", rekao je za Telefoot Pogbin brat.

Nedavno je najpoznatiji brat Pogba dao intervju za NBC u kojem je istaknuo neke od svojih nogometnih uzora. Mnogi su ostali iznenađeni imenima koja je naveo, a kroz njih je objasnio i svoju nogometnu transformaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam bio mlađi igrao sam ofenzivnije te sam gledao Ronaldinha, Zidanea i Cristiana Ronalda. Danas više gledam De Bruynea, Modrića i Kroosa. Uvijek želim biti svoj i raditi stvari koje su radili Gerrard,Özil, Lampard", istaknuo je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo