POČEO PREMIERSHIP: / Prvi gol sezone je - autogol!

Image
Foto: AFP

Subota donosi radost milijunima ljubitelja engleskog nogometa, kreće nova sezona. Manchester United i Tottenham odigrali su prvu utakmicu sezone, domaćin je slavio s minimalnih 1:0.

8.8.2015.
14:17
AFP
VOYO logo

Jedini gol na utakmici bio je - autogol, Kyle Walker je pokušao blokirati šut Waynea Rooneyja i samo skrenulo loptu u vlastitu mrežu. Tako je od 22. minute United poveo u derbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski napadač Andrej Kramarić s klupe za pričuve odgledao je 4:2 pobjedu svog Leicester Cityja protiv Sunderlanda u susretu 1. kola nove sezone engleskog nogometnog prvenstva.

Leicester je pobjedu praktički osigurao već u prvih pola sata kada je poveo 3-0 golovima Vardyja (11) i Mahrez (18, 25-11m). U nastavku je prvo Defoe (60) smanjio na 3-1, potom je Albrighton (66) pogodio za 4-1, da bi Fletcher (71) postavio konačnih 4-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvak Chelsea u obranu je naslova krenuo kiksom na svom Stamford Bridgeu na kojemu u 1. kolu novoga prvenstva nije uspio svladati Svansea City odigravši 2-2 (2-1).

Chelsea je dva puta vodio golovima Oscara (23) i Fernandeza (30-ag), ali na kraju mora biti zadovoljan i bodom jer je od 52. minute bio s igračem manje, jer je zbog prekršaja za 11-erac isključen vratar Courtois. Za goste su pogotke postigli Ayew (29) i Gomis (55-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu su pobjedama i to na gostovanjima u Premier ligu zakoračili Crystal Palace koji je sa 3-1 (1-0) bio bolji od Norwich Cityja, te Aston Villa, koja je sa 1-0 (0-0) bila bolja od Bournemoutha. Everton i Watford su na Goodisonu odigrali 2-2 (0-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju su na programu susreti Arsenal - West Ham United, Newcastle United - Southampton i Stoke City - Liverpool, dok će kolo u ponedjeljak zaključiti West Bromwich Albion i Manchester City.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo