Počinje kupovina na slijepo: Hrvatima po 10.000 karata!

S prvim danim ožujka počela je pretprodaja ulaznica za Europsko prvenstvo u nogometu koje će se 2012. održati u Poljskoj i Ukrajini.

1.3.2011.
22:44
VOYO logo

Borba za milijun i 400 tisuća ulaznica za EURO 2012 je počela. Putem internetske prijave od 1. do 31. ožujka ove godine može se prijaviti za kupnju, a karte će nakon toga vjerojatno biti podijeljene ždrijebom - budući da se očekuje prava navala za ulaznicama.

Takvim raspletom bit će to kupnja 'na slijepo' budući da navijači neće moći znati koju će utakmicu gledati, već samo kad i gdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Hrvatskog nogometnog saveza također su komentirali prodaju te poručuju navijačima da je opcija 'follow my team' financijski najisplativija. Riječ je o opciji koja pruža mogućnost praćenja reprezentacije na cijelom turniru. Plaća se cijeli komplet ulaznica sve do finala, a krovna europska nogometna organizacija vraća novac za neiskorištene ulaznice.

HNS bi hrvatskim navijačima trebao osigurati oko 20 posto od ukupnog kapaciteta stadiona što iznosi otprilike 10 tisuća po stadionu, odnosno utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UEFA u pretprodaji nudi ulaznice za finale EP-a 1. srpnja na olimpijskom stadionu u Kijevu za samo 50 eura! Radi se o ulaznicama treće kategorije, s naglaskom da druga kategorija stoji 330 eura, a prva čak 600 eura. Najjeftinije karte za EURO stoje 30 eura za utakmice po skupinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo