'POČETAK KRAJA': / Marca je otkrila veliku istinu o Rakitiću i Enriqueu! 'Igrači se pitaju zašto to radi Hrvatu'

Image
Foto: AFP
16.2.2017.
22:36
AFP
VOYO logo

Rakitić je definitivno najveći Enriqueov grijeh. Potez da u prvoj utakmici osmine finala na Parku prinčeva od prve minute u veznom redu stavi Portugalca Andrea Gomesa koji nije oduševio (zapucao je najbolje izrađenu akciju Barcelone pred kraj prvog poluvremena), naljutio je pojedine navijače Barcelone.

NAKON PONIŽENJA PROTIV PSG-A: Raskol u Barceloni! Messi, Suarez i Neymar okrenuli leđa Enriqueu

"U 10 odigranih minuta Rakitić je dvadeset puta više pokazao nego Gomes za cijelu utakmicu", napisao je jedan navijač na Twitteru, dok je drugi išao u istom smjeru:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napravio je u 10 minuta više nego Gomes čitavu sezonu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva eliminacija 'blaugrane' poslije devet godina

Prva eliminacija 'blaugrane' poslije devet godina u nizu stalnih prolaza osmine finala natjecanja smiješi se Barceloni i Luisu Enriqueu. Španjolski mediji udarili su po katalonskom stručnjaku koji je glavni krivac za povijesni poraz od PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski mediji pišu kako je u taboru Barcelone došlo do raskola. Svlačionica je Enriqueu okrenula leđa i više nema podršku Messija, Suareza i Neymara. Isto tako, Enrique je u potpunosti osakatio najplodniji vezni red Barcelone s Iniestom, Busquetsom i Rakitićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iniesta - Busquets i Rakitić - dobitna kombinacija

Spomenuta središnja linija najviše je radila za MSN trojac koji je od njih dobivao više kvalitetnijih lopti. Ovako, Messi, Suarez i Neymar su odsječeni. Balans momčadi skroz se poremetio. Španjolski dnevni sportski list Marca u četvrtak piše na svojem web siteu u tekstu pod nazivom "Početak kraja":

Image

"Neshvatljivo je zašto Enrique Andrea Gomesa još drži u momčadi kao startera. Pitaju se to i sami igrači. Bitni igrači u momčadi itekako dobro znaju da je Rakitić učinkovitiji za ekipu od Gomesa, ali se zato Luis Enrique ne kladi na Hrvata", stoji u tekstu Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iniesta i Busquets vodili su zanimljiv razgovor u avionu koji je letio natrag za Kataloniju.

'Enrique ne shvaća da Gomesa ne treba držati u prvih 11'

"Daleko smo od one ideje u igri zbog koje smo bili jaki", bio je početni komentar na početku razgovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili smo prije dobro organizirani s loptom, ali sad je sve kompliciranije", nadovezao se neimenovani igrač sa strane.

Jasno je kao dan da je Enrique pogriješio što je Rakitića gurnuo u drugi plan. Raspravlja se o tome na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Enrique ne shvaća da Gomesa ne treba držati u prvih 11. Umjesto njega bi trebao staviti Ardu ili Rakitića", jedan je od komentara nogometnog zaljubljenika u boje Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne zaboravlja se kakav udio u osvajanju Lige prvaka 2015. godine je imao hrvatski reprezentativac. Upravo je Hrvat zabio pogodak za 1-0 Barcelone protiv Juventusa, a tijekom cijele sezone iznio je veliki teret na svojim leđima i postao jedan od najbitnijih igrača u sutavu igre Enriquea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je na potezu Enrique da ispravi stvar. Ako išta sad ispraviti može...

"Sad nakon što su rane s Parka prinčeva još svježe, postoji neki glasovi u klubu koji žele da Enrique ode. Ugovor mu polako ide kraju", ističe Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo