PO ZIDANEOVOJ NARUDŽBI: / Mandžukićev suigrač smanjuje teret Kroosu i Modriću

Image

Realov fantastični duo Toni Kroos i Luka Modrić mogli bi sljedeće sezone dobiti prinovu u veznom redu i to po narudžbi Zinedinea Zidanea.

24.2.2016.
15:26
VOYO logo

Francuz, kako piše Marca, želi smanjiti teret koji nose Nijemc i Hrvat, a igrač koji bio to trebao napraviti je nitko drugi nego PaulPogba, sjajni Juventusov veznjak i suigrač MarijaMandžukića.

Kako navodi Marca, u Madridu smatraju da bi igrača mogli dobiti za 80 milijuna eura, iako je Juventus za njega prije godinu dana tražio 120, a nedavno 100 miljuna eura. Real ljetos nije poslao ponudu za njega prvenstveno što RafaelBenitez nije smatrao da mu je potrebno pojačanje u veznom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On bi u Barcelonu

Pogba je, inače, u nekoliko navrata dao nagovijestiti da je njegov izbor u budućnosti Barcelona, no čini se da su oni odustali od njega. S obzirom da nemože igrati s LionelomMessijea, Španjolci smatraju da bi onda volio igrati pod vodstvom ZinedineaZidanea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono što bi mogla biti prepreka ovom transferu su loši odnosi Madriđana s Pogbinim zastupnikom MinomRailom, koji je ktirizirtao klub jer 'kupuju i prodaju igrače poput čarapa'. Također, Raiolin odnos s Guardiolom mogao bi biti prepreka Francuzovom prelasku u Manchester City.

Pogbin ugovor s Juventusom vrijedi do 2019. godine no njegova godišnja plaća od, uvjetno rečeno samo četiri miljuna eura, mogla bi imati velik utjecaj pri njegovoj odluci o ostanku ili napuštanju talijanskog kluba. Smatra se kako bi transferom u bogate klubove poput Reala ili Cityja primao 12 milijuna eura godišnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo