PLETIKOSA NA MUKAMA: / Stipe u velikim problemima usred Rusije

Zenit dojurio je do jos jedng naslovu ruskog prvaka, a posljednji u nizu je pao Rostov. Druzina iz Sankt Peterburga nadigrala je Pletikosin klub s 3:0 i gotovo sigurno osigurao naslov.

11.5.2015.
12:49
VOYO logo

S tri nova boda dosli su na plus devet ispred Krasnodara i iako je sve bilo jasno prije par tjedana, sada je stigla i sluzbena potvrda. Zenit moze samo naslov izgubiti ukoliko izgubi sve tri utakmice i Krasnodar nadoknadi 20 golova zaostatka u gol razlici.

Prvak je lakocom nadigrao goste, a kod drugog gola Hulk je iznenadio naseg bivseg reprezentativca Stipu Pletikosu i obranu Zenita. Izveo je slobodnjak s nekih 25 metara, ali iskosa s desne strane i bivsa jedinica Vatrenih nije ocekivala da ce brazilski majstor pogoditi blizi, prvi kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uzasno sam ljut zbog Hulkovog gola. Zivi zid se raspao...", pricao je nakon utakmice Stipe, ali nisu toliko bitni golovi, vec cinjenica da je njegov klub na korak od kolapsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Necu vam otkriti koliko mjeseci kasni, ali kasnjenje placa je stvarno ogromno. Ocekivali smo da ce nas klub podrzati, pogotovo nakon niza dobrih rezultata. Igracima se iz tjedna u tjedan nizu nova obecanja, ali nista se ne dogada. Igramo za sebe i navijace. Iskreno, danas nismo imali ni pravi pristup, nedostajalo nam je zelje na terenu", otkrio je Stipe.

Emocije i zelju ce morati pronaci, jer do kraja sezone je samo preostalo jos tri kola, a Rostov je od zone ispadanja samo tri boda...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo