DINAMO U OFENZIVI /

Plavi ponovno kreću po Šotičeka, na meti napadač iz Švicarske koji košta 2 milijuna eura

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Plavi se pripremaju u Austriji i rade na ljetnom Mercatu

Silvijo Maksan

Silvijo Maksan

Najviše voli raditi intervjue sa sportašima, odličan novinar i 'pravi terenac'

17.7.2024.
10:35
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u ofenzivi. Ljetni prijelazni rok u punom je jeku, kao i pripreme u Austriji. Kad su u pitanju zagrebački plavi, svakog dana stižu nove informacije. One najnovije govore kako Marin Šotiček možda nije izgubljen za Dinamo.

Image
SVE JE DOGOVORENO /

Mlada nada napušta Dinamo, otkriveni detalji ugovora: 'To je odličan put za njega'

Image
SVE JE DOGOVORENO /

Mlada nada napušta Dinamo, otkriveni detalji ugovora: 'To je odličan put za njega'

Nakon nekoliko prekida u pregovorima oko mladog krila Lokomotive i njihova otkazivanja jer igračeva strana nije bila zadovoljna ponudom iz Maksimira, Germanijak piše da je Šotiček ponovno postao aktualna tema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u Dinamo su stigli signali kako bi igrač, odnosno ljudi iz njegove blizine, željeli obnoviti razgovore, sjesti opet za stol s Dinamom i da su spremni smanjiti apetite.

Juan Córdoba, za kojega je Dinamo ponudio 1,5 milijuna eura, nije više toliko u fokusu, barem ne prema pisanju spomenutog portala. Stizale su informacije iz Maksimira da bi Kolumbijci mogli pristati na nešto višu ponudu, da pregovori idu u dobrom smjeru, no zadnjih je dana ta priča malo utihnula. Dojam je, dakle, da bi u Dinamu mnogi radije željeli Šotičeka, domaćeg dečka, nego još jednog stranca, koji bi povećao ionako veliku kvotu stranaca u Maksimiru, ali živi bili pa vidjeli je li to uistinu tako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije to sve. Kevin Carlos, napadač švicarskog Yverdona, na meti je također prvaka Hrvatske. Radi se o nogometašu rođenom u Španjolskoj, ali ima i putovnicu Nigerije, javljaju Sportske novosti.

Prošle sezone je u švicarskoj ligi odigrao 35 utakmica, postigao 14 golova i 4 puta je asistirao. U Španjolskoj je igrao u Huesci i Real Deportivu, u Yverdon je stigao prošlog ljeta i pokazao se punim pogotkom. Cijena na Transfermarktu iznosi mu dva milijuna eura. Isto tako saznajemo da je za Carlosa zainteresiran i turski velikan Beşiktaş.

Naravno, kad se piše o napadačima u Dinamu, novima, odmah se postavlja pitanje radi li se o zamjeni za Brunu Petkovića, koji se spominje u kontekstu potencijalnog odlaska iz Dinama. Za sad nema nićeg konkretnog.

Treba spomenuti i to kako će Dinamo danas zatvoriti austrijski dio priprema, momčad Sergeja Jakirovića odigrat će u Lendavi utakmicu protiv ukrajinskog Krivbasa. Utakmica će trajati 120 minuta, a Jakirović će šansu dati i prvoj i drugoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Neka borbe počnu: 27. srpnja na platformu Voyo stiže jedinstveni reality koncept

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo