'Mr. No Good mi je puno pomogao' / Pjaca za RTL Danas: 'Da sam impresioniran - nisam; Juventus je u top 5 klubova'

Kada su ti konkurencija Dybala i Higuain, samo najbolje igre garancija su za prvih 11. Najbolje to zna Marko Pjaca, s kojim smo razgovarali u Torinu

18.3.2017.
19:08
VOYO logo

Napokon zdrav, u sve boljoj formi i zabija golove. Najveći potencijal Juventusa, reći će trener Allegri, Marko Pjaca ugostio je ekipu RTL-a u trening kampu Stare Dame. "Mjesto mi je u prvih 11, nisam impresioniran skupljima od sebe", kazuje nam Pjaca, s kojim je razgovarao Boris Jovičić.

Image
LIGA PRVAKA /

Juventus slavio u Portu: prvi pogodak na utakmici zabio Pjaca

Image
LIGA PRVAKA /

Juventus slavio u Portu: prvi pogodak na utakmici zabio Pjaca

S osmijehom na licu i problemima iza leđa, Marko Pjaca dočekao nas je u Vinovu, trening kampu Juventusa. Sve veća minutaža, pohvale trenera Allegrija više nisu slučajnost i Marko ne krije zadovoljstvo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ozljeda je prošla, to je najbitnije. Zabio sam taj gol prvi u Juventusu u stvarno odličnom trenutku. Znam da treba biti strpljiv, ali mislim da može bolje i da treba bolje tako da nije da sam skroz skroz zadovoljan", priča nam Pjaca.

Jer kada su ti konkurencija Dybala i Higuain samo najbolje igre garancija su za prvih 11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, on košta 95 milijuna, naravno (Higuain, op.a). Strašno ga respektiram, on je moj kolega, ali isto tako znam da se ja moram izboriti za svoju poziciju. Da sam nešto impresioniram - nisam, ali mislim da ni ne smijem biti", samouvjereno će Pjaca.

A hladnu glavu, priznaje, najviše mu je pomogao zadržati najveći mrgud Juventusove svlačione.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mr. No Good?" - "Mr. No Good je odličan (smijeh). Puno mi je pomogao sa prilagodbom kada sam došao ovdje, općenito na život i na talijanski nogomet", reći će o Mandžukiću.

Hrvatska kemija bit će bitna i u petak kada na Maksimir dolazi Ukrajina u direktnom susretu za prvo mjesto kvalifikacijske skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igramo napokon pred našim navijačima, nadam se da će ih doći što više, to će nam sigurno biti još jedna dodatna motivacija i velika pomoć tako da se svi nadamo dobroj partiji i dobro ćemo se pripremiti da damo navijačima razlog za veselje."

Veseli Pjaca i talijanske medije, nazvali su ga čak i Juventusovim Ronaldom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja se ne trudim kopirati nikoga, jednostavno igram svoju igru, ali naravno da je lijepo kada te usporede s nekim tko ima četiri zlatne lopte."

Zaigrati protiv njega da, s njim u Realu, ne nužno, reći će Pjaca koji budućnost vidi u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Po rezultatima mogu reći da su španjolska, Real i Barcelona, tu u samom vrhu, prva dva, ali Juventus je u top 5 tako da nije sada da se može napraviti još neki ogroman iskorak."

I zato ga u Juventusu vole. Beskompromisan na terenu, ali i izvan njega, Marko Pjaca želi ostaviti duboki trag u bogatoj povijesti Stare Dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo