PJACA POSLAO JASNU PORUKU O NEMINOVNOJ UTAKMICI S JUVEOM: / 'Za mene je ta utakmica posebna, ali zanima me samo pobjeda'

Image
Foto: AFP, CHARLY TRIBALLEAU

Krilni napadač zadovoljan je usprkos tome što je veći klub zamijenio manjim

24.8.2018.
20:42
AFP, CHARLY TRIBALLEAU
VOYO logo

Marko Pjaca je ovoga ljeta stigao na posudbu iz Juventusa za 2 milijuna eura, a ako se pokaže u dobrom svjetlu, klub iz Firence ima pravo otkupa za 20 milijuna. Pjaca se tako vratio u Italiju, ali ovoga puta u ljubičastom dresu, gdje je simbolički preuzeo mjesto dosadašnjeg kapetana Fiorentine i reprezentativnog suigrača Milana Badelja.

"Pregovori su trajali dugo, ali želio sam ovdje doći od početka i drago mi je što se realiziralo. Jedva čekam početi igrati. Dat ću sve od sebe i ostvariti dobre rezultate s klubom", rekao je tada bivši igrač Dinama koji je već bio na posudbi u Schalkeu, ali ozljede i konkurencija su limitirali njegovo vrijeme provedeno na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajno je prihvaćen

Na nedavnoj konferenciji za medije održanoj u Firenci hrvatski reprezentativac je izjavio da postoji ozbiljan rizik da se zaljubi u grad, ali i da će utakmica protiv Juventusa za njega kao bivšeg Bianconera biti nešto posebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio sam u gradu, sve je zbilja prekrasno. Sjajno su me prihvatili ovdje, lako bih se mogao zaljubiti u grad.", rekao je Pjaca i otkrio kako doživljava utakmicu protiv Juventusa: "Za mene je to posebna utakmica jer sam u Juventusu bio godinu i pol, ali sada mislim samo na Fiorentinu i želim pobjedu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo