PJACA O FIORENTINI I SVOJOJ ULOZI: / Hrvatski reprezentativac ima samo jednu želju u ovoj sezoni, a to su dobre vijesti i za Dalića

Image
Foto: Screenshot

Pjaca ovu sezonu igra u Fiorentini na posudbi iz Juventusa

14.9.2018.
8:05
Screenshot
VOYO logo

Pred nogometašima u borbi za naslov talijanskog nogometnog prvaka je 4. kolo, a u njemu će se, među ostalima, na stadionu San Paolo sučeliti momčadi Napolija i Fiorentine.

Susret je za talijanske medije najavio hrvatski nogometni reprezentativac Marko Pjaca, Juventusov nogometaš koji na posudbi igra u klubu iz Firence.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Napoli je jak, pred nama je teška utakmica. Ipak, u sezonu smo krenuli dobro i želimo tako i nastaviti. Igramo protiv momčadi koja je kandidat za naslov talijanskih prvaka i koja uvijek traži pobjedu. S druge strane, Fiorentina može slaviti u ovoj utakmici i to je ono što i želimo", kaže Pjaca čija je momčad zasad odigrale dvije utakmice i u obje slavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želi priliku

Hrvatski krilni nogometaš ne može se pohvaliti prevelikom minutažom u dosadašnjem dijelu sezone u Fiorentininom dresu. Šesnaest minuta u rezultatskom gaženju Chieva (6-1) i 26 minuta u pobjedi protiv Udinesea (1-0) reći će i da Pjaca ne može biti odveć zadovoljan dobivenim prilikama. Također, pogodak još čeka.

"Zaista želim zabiti gol i dokazati da mogu biti od pomoći Fiorentini. Nadam se da to već kreće na San Paolu. Nosim broj 10, a to je broj koji nosi odgovornost. Namjerava dokazati da sam ga vrijedan", poručio je Pjaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo