PJACA DOBIVA VELIKU KONKURENCIJU? / Juventus želi dovesti njemačku zvijezdu, spremni su se odreći napadača

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Ponajveća zvijezda njemačkog nogometa Julian Draxler (22) priznao je u intervjuu za Bild kako želi napustiti Wolfsburg.

3.8.2016.
11:25
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

To su iskoristili talijanski mediji kako bi ga odmah smjestili u Juventus., kub koji je u prošlosti pokazao interes za njega. SportMediaset piše da bi ga aktualni talijanski prvaci željeli dovest te da bi u transfer uključili napadača Simoena Zazu, koji bi otišao u suprotnom smjeru.

Razlog tomu je što je klub već potrošio ogromne novce u ljetnom prijelaznom roku pa su tako samo za Gonzala Higuaina izdvojili 90 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim napustiti klub. Rekao sam to čelnicima Wolfsburga dva dana nakon Europskog prvenstva", izjavio je Draxler. Ako bi Nijemac stvarno došao u Juventus to bi predstavljalo problem za Marka Pjacu s obzirom da obojica igraju na sitim pozicijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je prošlu sezonu završio na osmo mjestu u Bndesligi te nisu izborili Europu. Upravo je to jedan od razloga zbog kojih Nijemac želi promjenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada sam 2015 dolazio u Wolfsburg imali smo usmeni dogovor da mogu otići ako se ukaže prilika. Sve osobe uključene u moj transfer dogovorile su se da mogu otići u strani top klub ako dođe ponuda", poručio je Draxler.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle je sezone u dresu Wolfsburga odigrao 35 utakmica u svim natjecanjima. Pritom je zabio devet golova te ih je namjestio još osam.

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo