PITANJE NA KOJE SVI ŽELIMO ZNATI ODGOVOR: / Trener Milana odgovorio može li Ante Rebić postati top-igrač?

Image
Foto: Profimedia

Pioli je za talijanske medije usput otkrio ono što zapravo sve navijače Milana, kao i nas u Hrvatskoj, zanima

20.7.2020.
18:00
Profimedia
VOYO logo

Puno se ovih dana piše o hrvatskom reprezentativcu Anti Rebiću. Vatreni je prvo ime Milana, prvi je topnik kluba s 15 golova na kontu, praktički je postao lider svoje momčadi i ključna figura u preporodu "crveno-crnih".

Svjestan je toga i trener Milana Stefano Pioli i ima samo riječi hvale za hrvatskog nogometaša. Pioli je za talijanske medije usput otkrio ono što zapravo sve navijače Milana, kao i nas u Hrvatskoj, zanima. A to je može li Rebić postati top-igrač. Rebić se godinama mučio s oscilacijama u igri, tražio se u Fiorentini i Leipzigu, pronašao se u Eintrachtu i zablistao, zatim je došao u Milan i pola godine bio nevidljiv, a sada je opet glavni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

MILAN, ITALY - June 28, 2020: Ante Rebic of AC Milan gestures during the Serie A football match between AC Milan and AS Roma.,Image: 536748895, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

"Može li postati top-igrač? Već ima brojke na razini top igrača, ali još se može poboljšati. Može imati bolja rješenja u jednostavnoj igri, no na terenu pokazuje vrlo kvalitetnu igru. Ipak, mislim da je pogrešno pričati o individualcima, naša snaga je cijela momčad", rekao je Pioli, čije riječi prenosi Milannews.it.

Rebić je, podsjećamo, još uvijek na posudbi i Milanu, a ona traje do kraja sljedeće sezone. Trenutno vrijedi 24 milijuna eura prema Transfermarktu, ali Milan još uvijek nije odlučio hoće li ga otkupiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo