POZNATI ARHEOLOG POPLJUVAO MESSIJA: / 'Žao mi je što to moram reći, ali taj dečko je kreten'

Image
Foto: AFP

Mnoge riječi opisale su dosad Lionela Messija, najboljeg nogometaša svijeta u posljednjem desetljeću, ali još ga nitko, barem javno, nije nazvao kretenom.

7.3.2017.
16:36
AFP
VOYO logo

Barcelonina zvijezda bila je prilično nezainteresirana prilikom razgledavanja egipatske kulturne baštine. Dr. Zahi Hawass, bivši egipatski ministar i poznati arheolog bio je zadužen da bude Messijev domaćin. I nije bio impresioniran ponašanjem argentinskog nogometaša.

Razgledavao piramide u Gizi

"Žao mi je što to moram reći, ali Messi je moron", izjavio je dr. Hawass na privatnoj egipatskoj tv-postaji, a prenio Mundo Deportivo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je nedavno boravio u Egiptu i u pratnji 15 automobila, krenuo u razgledavanje piramida u Gizi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Blijedo me gledao'

"Dok sam mu nešto objašnjavao blijedo me gledao, vidjelo se da mu ništa nije jasno. Proveli smo zajedno pola sata kod piramida. Mislio sam kako je važno da mu kažem nešto o piramidama, jer Messi ima milijune pratitelja na društvenim mrežama. Njegov posjet dobar je za egipatski turizam. No, nije mi se činilo da je zainteresiran, čini mi se da mu je na pameti samo nogomet. Nije iskazao ni najmanje zanimanja dok sam mu pojašnjavao, čak ni kad sam mu govorio o tajnim prostorijama unutar Velike piramide, o Tutankamonu...", kazao je dr. Hawass.

Kasnije je pojasnio da je problem možda bio u prevoditelju koji Messiju nije znao na pravi načim prenijeti zanimljive informacije o slavnim egipatskim piramidama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo