Evo ga! Nestasni decko ostaje u Barceloni!

Barcelona je putem sluzbene stranice objavila kako je s 27-godisnjim srednjim branicem Gerardom Piqueom dogovorila produljenje suradnje do 2019. godine. Ugovor ce biti potpisan iducih dana.

20.5.2014.
19:10
VOYO logo

Piqueov dosadasnji ugovor je vrijedio do lipnja 2015. godine, odnosno do zavrsetka iduce sezone. Novim ugovorom vezat ce se za klub za iducih pet sezona.

Ova vijest iz katalonskog giganta stize samo dan nakon sto je Lionel Messi potpisao vjernost klubu do ljeta 2018. godine, dakako, uz poboljsane uvjete u ugovoru koji ce mu donositi zaradu od minimalno 20 milijuna eura godisnje, odnosno nakon sto je za novog trenera kluba potvrden Luis Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/9ZQERXJTfoU

Pique je roden u Barceloni, te je u istoimenom klubu zapoceo karijeru u mladim uzrastima, ali se 2004. godine preselio u Manchester United koji je bio njegov prvi klub u seniorskoj karijeri. Odigrao je sezonu 2006/07 na posudbi u Zaragozi. Na Old Traffordu se nikada nije uspio izboriti za status standardnog prvotimca, pa se 2008. godine vratio u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za katalonski klub je odigrao 266 utakmica. Osvojio je cetiri naslova drzavnog prvaka, te po dva u Kupu kralja i u Ligi prvaka. Osim po rezultatima, Pique je poznat i po dugogodisnjoj vezi s kolumbijskom pop-zvijezdom Shakirom, ali i po svojoj drugoj velikoj strasti - kockanju i nocnom zivotu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo