Petrićev suigrač žestoko kažnjen zbog novog ispada!

Napadač HSV-a Paolo Guerrero dobio je čak osam utakmica zabrane igre jer je s leđa 'pokosio' vratara Stuttgarta, što je najteža kazna u Bundesligi u zadnje četiri godine.

6.3.2012.
18:19
VOYO logo

Iako se HSV-ov sportski direktor Frank Arnesen medijski požalio na "nepravedno visoku" kaznu njihovom napadaču Paolu Guerreru, iz kluba su objavili da se nemaju namjeru službeno žaliti.

"Ne branim takvu grubu igru, ali kada sam usporedio prekršaje Herthinog Ottla nad Stuttgartovim Hajnalom, nisam vidio neku razliku. Ottl je dobio tri utakmice suspenzije, a Guerrero pet utakmica više. Meni je to neobjašnjivo", komentirao je HSV-ov sportski direktor Frank Arnesen aludirajući na utakmicu između Stuttgarta i Herthe igranu 11. veljače, a u kojoj je 'pocrvenio' Ottl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je kazna prestroga, ali moramo s time živjeti", dodao je HSV-ov trener Thorsten Fink. Osam utakmica suspenzije, koliko je dobio Guerrero zbog brutalnog prekršaja nad Stuttgartovim vratarom Svenom Ulreichom, najteža je bundesligaška kazna u posljednje četiri godine.

Identično je kažnjen Vragel da Silva (Cottbus) nakon udarca laktom Gaetana Krebsa (Hannover) u prosincu 2007. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo