PETKOVIĆ GOVORIO O ŽESTOKIM KRITIKAMA DALIĆA I MAMIĆA NA NJEGOV RAČUN: / 'Zna se kako jedino mogu odgovoriti na to'

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Prošlog mjeseca našao se na izbornikovom udaru

9.10.2020.
12:45
PIXSELL
VOYO logo

Napadač Dinama BrunoPetković bio je na raspolaganju novinarima dva dana uoči utakmice Hrvatske i Švedske na Maksimiru. Na početku je progovorio o pobjedi protiv Švicarske ove srijede.

“Nekakav primarni cilj dvoboja u St. Gallenu je bila pobjeda, podizanje morala za predstojeća dva dvoboja u Ligi nacija. Ja nisam odigrao utakmicu za 10, niti sam briljirao, ali odradio sam svoju ulogu u utakmici koju smo odigrali atipično, s malo više preskakanja igre u prvom poluvremenu. Promašio sam jednu priliku koju sam trebao realizirati, ali sve je to dio nogometa. Siguran sam da sam u dobrom ritmu i da u sljedećim utakmicama mogu pokazati mnogo više”, kazao je Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DALIĆ OBJASNIO ZAŠTO ZVIJEZDI VATRENIH NIJE DAO DA IGRA: /

'Pa ne možeš mi doći u reprezentaciju na 20 posto i očekivati da ćeš igrati'

Tenzije

Potom je upitan o izjavi izbornika ZlatkaDalića iz rujna kada je rekao da na 20% ne može očekivati da će igrati, dok je ZoranMamić je nedavno izjavio kako njegov napadač nije dovoljno fokusiran.

“Te izjave malo više podigle tenzije u medijima nego u odnosu mene i izbornika i mog trenera. Bez potrebe da ikoga demantiram ili da se opravdavam, mislim da, s obzirom na to da sam tada dolazio poslije ozljede, osjećam se sve bolje i bolje. Ti isti treneri me vide svakodnevno na treninzima, pa je jedini odgovor koji trebam dati javnosti na terenu. Jedina kritika koja je meni bitna je kritika gospodina Dalića i gospodina Mamića. Fokusiran sam prvenstveno na svoje igre i ono što mi kažu moji treneri”, rekao je Petković, koji je u sezonu ušao nešto slabije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gledajući moju statistiku unatrag, ja nisam nikad bio klasični igrač koji samo gleda gol i svoju statistiku, uvijek sam bio timski igrač. Moje igre bi trebale biti gledane i kroz statistiku rezultata moje momčadi. Nisam briljirao na početku sezone, nisu golovi toliki problem, vjerujem da sam u nekim utakmicama bio koristan ekipi i van osobne statistike, no siguran sam da ću u sljedećem razdoblju popraviti i taj dio, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

AnteBudimir oduševio je protiv Švicarske te je sasvim sigurno postao još jedna opcija uza napad Vatrenih.

O suradnji s Kramarićem

“Svaka zdrava konkurencija je izrazito poticajna za sve, tako da nema ništa negativno u konkurenciji, samim time što je odličan igrač, ali i izrazita osoba. Odigrao je stvarno odličnu utakmicu, posebno jer zadnjih dana nije trenirao, tako da tih pola sata što je odigrao, to stvarno govori jako puno. Sretan sam, svaki jako dobar konkurent će i mene gurati da dam više", smatra Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Budimira pohvalio je ovim putem Bradarića i Melnjaka, a onda se osvrnuo na Andreja Kramarića i moguću suradnju s njim u napadu.

“S obzirom da je Andrej fantastičan igrač, ima neosporne kvalitete, a imam dobro mišljenje i o sebi, vjerujem da se možemo prilagoditi jedan na drugoga, tako da se naše osobine mogu iskoristiti na najbolji mogući način. Nismo proveli previše vremena na terenu zajedno, ali ako bude prilike uvjeren sam u to", rekao je Dinamov napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo