PETEV OTVORENO: / Dinamov trener kazao što zna o transferu klupskog dragulja, a osvrnuo se i na svoj odlazak u Rusiju

Image
26.5.2017.
16:35
VOYO logo

Rijekini nogometaši naslov, dakako, već imaju u svom džepu, utakmicu u subotu u Zagrebu za njih će tek pružiti mogućnost da novom pobjedom dokažu da im u Hrvatskoj nema ravnih, u Dinamu će se, pak, potruditi pobjedom najaviti da će u sljedećoj sezoni pokušati vratiti naslov u svoje dvorište.

Iz Dinamovog kuta utakmicu je najavio Ivajlo Petev:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Možda i bez najjačih

"Ne možemo reći da nema motivacije, ipak je to zadnja utakmica. Moramo odigrati dobro i zaštititi Dinamovo ime, plavi dres baš kao što i svaki igrač koji dobije priliku mora zaštititi i svoje ime. Jedino što ću tražiti je da igrači imaju jednak pristup i jednako ponašanje u svih 90 minuta. Ako tako bude, bit ću zadovoljan jer će i rezultat biti dobar."

Ova će se dva suparnika naći i samo četiri dana kasnije u utakmici finala Kupa, Dinamu daleko važnijoj od ove koja slijedi. Upitan je stoga Petev hoće li odmarati igrače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Postoji takva mogućnost, ali još nisam odlučio sto posto. Vidjet ćemo kako će proći trening, nadam se da neće biti problema. Imamo ozlijeđenih igrača, i to je najveća nesreća ove sezone. Lešković i Livaković neće konkurirati za ovu utakmicu, ali zato u rosteru imamo 24 igrača", kazao je strateg zagrebačke momčadi dodavši da ga ne zanima kako će izgledati njegov suparnik kojeg u ovoj sezoni u tri utakmice nije uspio pobijediti.

O Ćorićevom i svom odlasku

Image

Stavljeno je pred Peteva pitanje i hoće li zaigrati Ante Ćorić i tako se oprostiti od Dinamovih navijača. Petev se nije dao 'navući'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto mislite da će se oprostiti? Konkretno nema ništa. Svaka mogućnost postoji, a ne znam kako nešto reći ako nije sto posto riješeno", kazao je odbivši komentirati i navodnu ponudu koja bi njega udaljila od maksimirske klupe i preselila ga u Rusiju:

"Molim vas. Ja sam Dinamov trener, ne želim ni pomišljati na ništa drugo. Naravno da mi je želja da ostanem. Sve je dogovoreno i nastavljamo dalje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno ostaje i ako ne osvoji niti Kup...

"Bez obzira na sve, nadam se da ćemo pobijediti u subotu i da ćemo u srijedu osvojiti Kup. Ali, to nije uvjet kluba."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo