PETEV GLEDA PREMA POLJUDU: / 'I najveći poput Barcelone i Reala gube bodove, samo Rijeka ne'

Image

Dinamo u subotu (15 sati) dočekuje Split kojeg je prošlog tjedna u Kupu pobijedio s čak 6:0, a sve osim pobjede kojom bi maksimirska momčad nastavila utrku za Rijekom, bilo bi veliko iznenađenje.

10.3.2017.
14:46
VOYO logo

Naravno, nakon odigrane utakmice, pozornost "plavih" će se usmjeriti na Poljud gdje se sastaju Hajduk i Rijeka. Splićani bi u ovoj situaciji, kad je razmak između vodećih šest bodova, remijem ili pobjedom napravili veliku uslugu najvećim suparnicima.

Bez Soudanija, Matela, Henriqueza...

"Sve je moguće, ali mi smo koncentrirani samo na Split . No, naravno da ćemo gledati utakmicu na Poljudu", kazao je Petev koji u utakmici sa Splitom neće moći računati na Soudanija, Matela, Henriqueza, Benkovića i Sigalija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U proljetnom dijelu prvenstva Rijeka je osvojila maksimalni broj bodova i zasad drži Dinamo na distanci. Sve se brzo može promijeniti, jedna utakmica može biti dovoljna za promjenu raspoloženja kod glavnih suparnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno je utakmica do kraja, svi negdje gube bodove. Događa se to i najboljima, Barceloni, Realu, Juventusu, svima... osim Rijeci. Oni za sad ne gube. Nama je sad najvažnije kako ćemo mi izgledati na terenu, a pred nama su i dvije izravne utakmice s Rijekom, tu će se, vjerujem, sve riješiti", dodao je Dinamov trener.

'Ako želimo biti prvaci moramo dobiti Rijeku'

Dakle, prvenstvo se neće rješavati u "malim utakmicama", nego u izravnim derbijima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako želimo biti prvaci moramo dobiti Rijeku . Moramo pobjeđivati najveće suparnike, Rijeku, Hajduk i Osijek", smatra Petev.

Naravno, tema je, osim Rijeke, bio i čudesni dvoboj Barcelone i PSG-a. Dojmovi se ne stišavaju ni dva dana nakon okršaja na Camp Nou, koji je zavšrio pobjedom domaćina 6:1 i plasmanom u četvrtfinale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To se događa jednom u 50, 100 godina. Stvarno se ne sjećam da se ovako nešto dogodilo. Ali, to je nogomet. U nogometu nekada dva i dva nisu četiri" završio je Petev .

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo