Sjajna forma /

Hrvat novim golom prestigao Messija pa provokacijama izazvao opći kaos

Image
Foto: Profimedia

Izgleda da se prelezak 'preko bare' pokazao punim pogotkom za hrvatskog napadača

18.7.2024.
8:49
Profimedia
VOYO logo

Petar Musa u sjajnoj je golgeterskoj formi. Hrvatski napadač preselio se u SAD početkom veljače u FC Dallas za koji je zabio devet pogotka u posljednjih mjesec dana.

Image
PONOĆNA OBJAVA /

Rakitić je raskinuo ugovor sa Saudijcima i vraća se u Europu

Image
PONOĆNA OBJAVA /

Rakitić je raskinuo ugovor sa Saudijcima i vraća se u Europu

U noći sa srijede na četvrtak opet se upisao u strijelce zabivši iz penala u 3-1 pobjedi protiv Austina. Bio je to Musin 13. pogodak za MLS klub čime je prestigao Lionela Messija u broju pogodaka i trenutno dijeli 4. mjesto najboljeg strijelca lige. Ispred njega su samo Denis Bouanga, bivši igrač Liverpoola, Christian Benteke te Cristian Arango koji predvodi ljestvicu sa 17 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Musa je zabio iz ponovljenog penala u 56. minutu, ali je njegov pogodak zasjenio skandal na utakmici koji je upravo Hrvat pokrenuo. Hrvatski napadač izborio je jedanaesterac jer je njegov udarac suparnički igrač blokirao rukom.

Musa nije bio uspješan prilikom izvođenja prvoga penala koji mu je Brad Stuver odlično obranio, ali je zbog njegovog preranog izlaska s crte penal ponovljen. Tada je Musa bio nepogrešiv, sjajno opalivši u same rašlje gola, ali nakon toga krenuo je kaos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgleda da je bilo nekih prethodnih trzavica između Muse i igrača Austina, a čim je Musa zabio, unio se u lice jednome od igrača Austina. Tada je počelo komešanje ostalih igrača.

Musa je odmah zaradio žuti karton, aposlije se u prijenosu moglo vidjeti kako je nastala gužva između igrača Dallasa i Austina koja je rezultirala naguravanjem i padom jednog igrača Dallasa na pod.

Na kraju je stradao Sebastian Driussi, igrač Austina koji je zbog incidenta dobio crveni karton. Cijela situacija oko Musinog gola završila je podjelom ukupno pet žutih i jednog crvenog kartona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo