Kovačić odigrao cijelu / Perišić zabio i asistirao, Sarri nakratko 'ugasio požar'

Image
Foto: AP Images

Okončane su i preostale uzvratne utakmice 1/16 finala Europske lige, a odličan je bio Ivan Perišić

21.2.2019.
23:05
AP Images
VOYO logo

Nogometaši Intera izborili su plasman u osminu finala Europske lige nakon što su na San Siru pobijedili Rapid s 4:0 i tako potvrdili pobjedu (1:0) iz prve utakmice.

Talijani su već nakon 18 minuta vodili s 2:0 golovima Matiasa Vecina (11) i Andrea Ranocchije (18), a pobjedu milanskog sastava potvrdio je Ivan Perišić golom u 81. minuti. Sedam minuta kasnije Perišić je odličnu predstavu okrunio asistencijom Matteu Politanu za uvjerljivo slavlje. Omišanin je igrao cijeli susret za Inter, dok je Marcelo Brozović igrao do 62. minute. Kod gostiju nije bilo Ivana Močinića i Matea Baraća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u osminu finala izborio je i londonski Chelsea koji je na Stamford Bridgeu porazio Malmo s 3:0 nakon što su Englezi u prvom susretu slavili s 2:1. Golove za Bluese zabili su Olivier Giroud (55), Ross Barkley (74) i Hudson-Odoi (84). Šveđani su od 73. bili s igračem manje nakon što je isključen Rasmus Bengtsson. Mateo Kovačić je odigrao cijeli susret za domaći sastav.

Bayer i Krasnodar su u Leverkusenu odigrali 1:1 pa dalje idu Rusi jer je prvi susret završio bez golova. Gosti su poveli u 84. minuti golom Magomeda Sulejmanova, no samo tri minute kasnije izjednačio je Charles Aranguiz. Tin Jedvaj nije nastupio za Apotekare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benfica i Galatasaray su u Lisabonu odigrali bez golova čime je portugalski sastav sačuvao 2:1 pobjedu iz istanbula. Filip Krovinović nije bio na travnjaku..

Praška Slavija je u Genku pobijedila lidera belgijskog prvenstva s 4:1 nakon što je prvi susret završio bez golova. Genk je poveo golom Trossarda u 10. minuti, no gosti su uzvratili s četiri gola u nizu, a strijelci su bili Coufal (23), Traore (54) i Škoda (64, 69).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujuću pobjedu ostvario je i francuski Rennes koji je u Sevilli pobijedio Real Betis s 3:1 nakon što je prvi susret završio 3:3. Gosti su nakon pola sata igre poveli 2:0 preko Bensebainija (22) i Ben Arfe (30). Lo Celso je smanjio u 41. minuti, no Betis u nastavku susreta nije uspio zabiti još jedan gol koji bi ga odveo dalje. U posljednjim trenucima susreta pobjedu gostiju potvrdio je Niang.

Nakon što je susret u Pireju završio 2:2, Dynamo je u Kijevu pobijedio Olympiakos s 1:0 i prošao dalje. Pogodak odluke zabio je Fran Sol u 32. minuti. Josip Pivarić nije nastupio zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranim susretima plasman u osminu finala su izborili Arsenal, Eintracht iz Frankfurta, Napoli, Salzburg, Valencia, Villarreal, Zenit i Sevilla.

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo