PERIŠIĆ ZA 60 MILIJUNA EURA U MANCHESTER UNITED!? / Postoji bolja i privlačnija ponuda

Image

Dulje se vrijeme priča i piše da će Ivan Perišić u ljetnom prijelaznom roku napustiti milanski Inter, klub kojem je u transferu vrijednom 19 milijuna eura pristupio 2015.

12.5.2017.
8:58
VOYO logo

Učestalo se pritom tvrdi da su Jose Mourinho i Manchester United prilično zainteresirani za njegovo dovođenje, ništa manje ne 'trzaju' niti Antonio Conte i Chelsea, pri čemu se spominju svote od 60 i 65 milijuna eura. Da zainteresiranih ima još nije nepoznanica a, kako prenosi Večernji list, postoje i bolje i privlačnije ponude od Unitedove kojima bi, doduše, Inter i Perišić zaradili manje, ali bi hrvatski nogometni reprezentativac bio u većoj prilici boriti se za europski naslov.

Image
Image

'Svašta bi se moglo dogoditi'

Nije Perišić jedini hrvatski nogometaš na popisima trenera najjačih europskih klubova. Dapače, ovo bi moglo biti rekordno ljeta što se transfera Vatrenih tiče, javlja isti izvor citirajući agenta Tončija Martića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da, ovoga ljeta moglo bi se svašta dogoditi. Često boravim u Italiji i svašta čujem, uglavnom, potražnja za hrvatskim nogometašima nikada nije bila izraženija. Licitira se s imenima Perišića, Nikole Kalinića, Marcela Brozovića, Ivana Strinića, pa čak i Matea Kovačića u kontekstu prelaska u Milan. No, još je prerano bilo što zaključivati jer transferi će se odvijati sve do 1. rujna."

Budući da je nekoć zastupao Perišića, o njemu nije želio govoriti. No, spomenuo je aktualnog štićenika Strinića i mnogima poželjnog Kalinića:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić pred ugovorom života

"Ivan ulazi u zadnju godinu ugovora i sada čekamo ponudu za produljenje. Koliko znam, Napoli ga ne bi rado pustio, što je za igrača priznanje, jer riječ je o igraču iz vrha Serie A, sudioniku Lige prvaka. Ali, Ivanu je najvažnije igrati i logično je da želi što više participirati. Trenutačno je zadovoljan jer dosta igra.

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI
Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Nikola je svojom statistikom u posljednje dvije sezone zaslužio najveći ugovor svoje karijere i na putu je da to i ostvari. I njegovu visoku cijenu nije formirala reprezentacija, jer on u njoj nije puno igrao, iako je Nikolinu imidžu sigurno pripomogao pogodak Španjolcima na Euru. Međutim, njega prvenstveno prodaje njegova impresivna statistika u dresu Fiorentine. I sada je pravi trenutak da se ona valorizira; da njegov klub na njemu sjajno zaradi i da Nikola dobije mnogo bolji ugovor u jačem klubu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo