PERIŠIĆ U NEVJERICI: / "Igram za Hrvatsku, ne razumijem u čemu je problem!"

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski izbornik Ante Čačić nije krio zadovoljstvo nakon što su njegovi nogometaši svladali Bugarsku s 3:0 u pretposljednjem kolu skupine H kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

10.10.2015.
23:46
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Naša je reprezentacija u kišnim uvjetima i na praznom maksimirskom stadionu lakoćom svladala Bugare i ostala u igri za izravan plasman na Euro u Francuskoj. Strijelci su za Vatrene bili Ivan Perišić, Ivan Rakitić i Nikola Kalinić.

Image
HRVATSKA RAZVALILA BUGARE: /

Za izravan plasman trebamo pomoć Talijana

Image
HRVATSKA RAZVALILA BUGARE: /

Za izravan plasman trebamo pomoć Talijana

"Ova pobjeda je vrlo važna jer nas drži u igri za izravni plasman. Mene veseli način na koji smo pobijedili Bugarsku, način koji je dostojan naše kvalitete. Imali smo dosta prilika i kontrolirali smo situaciju", rekao je za HRTČačić nakon debija na klupi reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić: "Bit ćemo sve bolji"

Otkrio je i zašto je na poluvremenu zamijenio Luku Modrića koji je bio sjajan u prvih 45 minuta.

"Luka je osjetio zatezanje u preponama i nismo htjeli riskirati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Osvrnuo se Čačić na kraju i na lošu atmosferu koja posljednjih tjedana vlada oko reprezentacije.

"Dobio sam u ruke karakternu momčad, uvjeren sam da ova reprezentacija može dati još više, bit ćemo sve bolji i bolji. Nije lako kad se stvara ovakva atmosfera oko reprezentacije, no mi zahvaljujemo navijačima širom Lijepe naše, znali smo da ste uz nas."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić: "Najbolji smo kad je najteže"

Strijelac prvog pogotka Ivan Perišić istaknuo je zadovoljstvo zbog dominantne igre i uvjerljive pobjede.

"Znali smo da će biti teško, pogotovo bez navijača. Skupili smo glave, kad je najteže mi smo najbolji, to smo danas pokazali. Rekli smo da ćemo nastojati što prije zabiti gol, Luka me je super proigrao, a ja sam se našao na pravom mjestu. Bilo je lakše igrati nakon tog gola, na kraju smo zasluženo pobijedili, iako nije bilo lako po ovom teškom vremenu, rekao je Perišić, pa dodao nekoliko riječi o lošem ozračju i odlci dijela navijača da će bojkotirati reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Da mogu promijeniti nešto, napravio bih to. Ja igram za sebe, za svoju reprezentaciju, za Hrvatsku, za svoju obitelj. Ne razumijem u čemu je problem. Ako netko ne želi navijati za nas jer misli da igramo za nekog drugog, ne mora dolaziti. Igramo još jednu utakmicu kod kuće bez navijača, izdržat ćemo, a nakon toga se nadam da će nas pravi navijači podržati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HRT/Sportski.net

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo