PERIŠIĆ TRAJNO SELI U REDOVE JEDNOG OD NAJVEĆIH KLUBOVA U EUROPI: / Do definitivnog raskida s Interom dijeli ga još samo jedan detalj

Image
Foto: Profimedia

Kako stvari stoje više ne mora brinuti oko budućnosti

8.4.2020.
21:53
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac IvanPerišić stigao je prošlog ljeta u Bayern na poziv NikeKovača. Njemački velikan potpisao je s Interom ugovor o jednogodišnjoj posudbi uz mogućnost otkupa za 20 milijuna eura.

Nakon smjene hrvatskog stručnjaka i bivšeg izbornika ništa nije dalo naslutiti da će Bayern otkupiti Perišića. Dio navijača i medija od samog su početka njegov dolazak u München dočekali na nož, a Vareni je novi udarac doživio nakon što se početkom godine ozlijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, imao je dovoljno vremena da pokaže što može. U 22 nastupa u svim natjecanjima zabio je pet golova i namjestio još osam i tako pridobio veliki dio onih što su ga kritizirali na svoju stranu. A što je najvažnije pridobio je trenera Hansija Flicka. Nijemac je zadovoljan Vatrenim i činjenicom može pokriti i lijevu i desni stranu te je momčadski igrač.

Image
Foto: Profimedia

11.12.2019, Football UEFA Champions League 2019/2020, , 6. match day, FC Bayern Muenchen - Tottenham Hotspur, in Allianz-Arena Muenchen, Ivan Perisic (FC Bayern Muenchen) streckt das Bein hoch Ball. Football: UEFA Champions League, München, Germany - 11 Dec 2019, Image: 487720749, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Pixathlon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Upravo je Flick jedan od najzaslužnijih što ga Bayern želi zadržati. To je objavio i Sport Bild, ali uz jednu napomenu. Naime, klubovi su lani dogovorili odštetu u visini od 20 milijuna eura, ali Bayern je sada želi sniziti na 15. S obzirom na to da Antonio Conte ne računa na Perišića vrlo je izgledno da će Nerazzurri pristati na to. Pogotovo zbog današnjih okolnosti u svijetu na koje niti nogomet nije imun pa prolazi kroz ogromnu krizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo