PERIŠIĆ POLUDIO NA SUIGRAČA: / Pogledajte što je isprovociralo Vatrenog i zašto ga je odmah napala Wanda Icardi

Image
Foto: Screenshot

Krilnom napadaču nije se svidjela jedna reakcija suigrača

25.2.2019.
11:04
Screenshot
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je strijelac u 3-3 (2-1) remiju Intera na gostovanju kod Fiorentine u susretu 25. kola talijanskog prvenstva. Perišić je u 52. minuti iskoristio 11-erac kojim je povisio prednost svoje momčadi na 3-1. Bio je to tek četvrti pogodak Perišića u Serie A ove sezone.

Image
PERIŠIĆ SE SUKOBIO S ICARDIJEM: /

'Reci svojoj ženi da prestane pričati o meni'

Image
PERIŠIĆ SE SUKOBIO S ICARDIJEM: /

'Reci svojoj ženi da prestane pričati o meni'

Fiorentina je povela nakon samo 17 sekundi igre kada je De Vrij skrenuo loptu u vlastitu mrežu pod pritiskom Simeonea nakon što je Chiesa uputio prizeman centaršut, no Inter je vrlo brzo vratio u igru preko Vecina koji je poravnao u 6. minuti da bi Politano u 40. minuti pogodio za prednost gostiju prije odlaska na odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić FC

Nakon Perišićeva gola s bijele točke domaći su do kraja susreta uspjeli doći do boda sjajnim golom Muriela iz slobodnog udarca u 74. minuti i iz 11-erca kojega je u 11. minuti sudačke nadoknade iskoristio Veretout.

Jedna situacija s te utakmice posebno je, inače, zasmetala hrvatskom reprezentativcu. Naime, Politano je slavio gol u stilu Maura Icardija, koji je u nemilosti kluba te je ostao bez kapetanske vrpce, na što je Perišić reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovu situaciju prokomentirala je Wanda Icardi, supruga i menadžerica argentinskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno je nepravdi u nogometu, poput ovog penala, Perišićeva ponašanja ili zanemarivanja Icardija iako je sve dao za Inter pa ga sada predstavljaju kao čudovište, iako on to nije. Vidjeli smo smo kako Perišić izvodi penal, međutim njegova reakcija ne pridonosi smirivanju situacija. Mauro je kao kapetan uvijek pokazivao poštovanje prema svima, a prvenstveno prema plavo-crnim bojama i prema klubu", prokomentirala je Wanda za Mediaset. Na taj način odgovorila je Perišiću na njegovo nedavno čitanje bukvice Argentincu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo