PERIŠIĆ OSTAJE U BAYERNU? / Oglasio se čovjek kojeg se u klubu sve pita i otkrio kad će donijeti konačnu odluku

Image
Foto: Profimedia

Vatreni želi ostati u bavarskom velikanu

14.4.2020.
10:19
Profimedia
VOYO logo

Već se mjesecima nagađa što će biti s IvanomPerišićem. Iz Italije su stizale vijesti da ga je Antonio Conte definitivno otpisao i da više nije poželjan u Interu, dok su posljednje informacija iz Njemačke govorile da ga Bayern želi zadržati i otkupiti njegov ugovor, ali po nižoj cijeni od dogovorene. Naime, kad je Vatreni odlazio na posudbu u Bayern, dogovoreno je da ga Bavarci mogu otkupiti za 20 milijuna eura, a oni sada navodno nastoje sniziti cijenu za pet milijuna.

Sada je o cijeloj situacija svoje mišljenje dao čovjek kojeg se u Bayernu sve pita - Karl-Heinz Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Karl Heinz RUMMENIGGE, (management chairman), gesture, skeptical, single image, one-cut motif, portrait, portrait, portrait. "Pro Evolution Soccer" is the name of the soccer simulation by manufacturer Konami. Everything new in the 2019/2020 season: FC Bayern Munich will probably cooperate with Konami in the upcoming season. The Japanese video game giant is the maker of the PES / Pro Evolution Soccer series and the clear competitor to EA Sports' "FIFA" series. FC Bayern Munich - Presentation of the new Platinum partnership with the Japanese video game manufacturer KONAMI. Soccer 1. Bundesliga, Season 2019/2020, on 07/11/2019. | usage worldwide, Image: 457424390, License: Rights-managed, Restrictions: GERMANY OUT, Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

“Nismo još oko toga razgovarali. Postoji klauzula po kojoj, ja mislim, do kraja svibnja moramo donijeti odluku”, izjavio je čuveni Nijemac za Gazzettu.

Iako se mislilo da su Perišiću šanse za ostanak male, pojavile su se priče da ga trener Hansi Flick jako cijeni i da ga želi u momčadi i nakon isteka ugovora o posudbi. S obzirom na to da je Flick nedavno nagrađen novim ugovorom vrlo je izgledno da će mu vodstvo kluba ispuniti želje u idućem prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo